PRINSESSAJUHLAT

October 16, 2016


Mekko // POMPdeLUX
Viime kesänä meidän pikkuneiti täytti kolme vuotta, joita juhlistettiin ystävien ja sukulaisten kesken prinsessateemalla. Neiti osallistui ensimmäistä kertaa itse aktiivisesti kaikkeen suunnitteluun aina koristeluista tarjottaviin asti ja olikin aivan ihanaa suunnitella näitä juhlia yhdessä. Koristeet olivat kertakäyttöisiä paperiastioita lukuunottamatta pääosin aiemmilta synttäreiltä tuttuja. Ehkä sitten ensi vuonna juhlitaan synttäreitä jäätelöteemalla? Ainakin sellaiset olisi ihana järjestää, kun kyseessä on kuitenkin kesäjuhlat.

Kakun lisäksi tarjolla oli kuppikakkuja, jäätelöä, nakkipiiloja, suolaista piirakkaa, keksejä, mansikoita, vaahtokarkkeja, popcornia, maissinaksuja ja suolatikkuja. Raikkaana kesäisenä tarjottavana oli ''hedelmäiset taikasauvat'', jotka taisivat olla monen isomman ja pienemmän vieraan suosikkeja. Kakun tilasin paikalliselta Kakkusorvarilta, josta on tainnut tullut meidän vakioleipuri.

Seuraavia synttäreitä juhlitaan marraskuun alussa, kun meidän kuopus täyttää 2 vuotta! Teema on vielä hieman hakusessa, mutta todennäköisesti se tulee olemaan Ryhmä Hau tai traktorit. Molempiin teemoihin löytyy omasta päästä ihan hurjasti ideoita. Onko teillä muilla juhlittu teemasynttäreitä?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 comments:

 1. Moi! Just mietinkin noita teidän hedelmäsauvoja, mutta päädyn ehkä kuitenkin tekemään melonihain jonka täytän hedelmäsalaatilla. Ihana idea ne molemmat! :)

  Muistatko mistä teidän seinäkello on ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melonihai olis hieno kokeilla joskus itsekin :)

   Seinäkello on Ikeasta :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA