Sisustukseen sopiva joulukalenteri

November 14, 2016


Kuten aiemmassa postauksessa vihjailinkin, on täällä meidän kotona alettu laskeutumaan jo hyvissä ajoin joulutunnelmaan! Lapset kirjoittivat/askartelivat jo kuukauden alussa kirjeet joulupukille ja tällä viikolla ne olisi tarkoitus viedä halkopinon väliin odottelemaan tonttua. Meidän perheen pienimmistä ajatus joulutontusta tuntuu vielä hämmentävältä, mutta ehkä se käsitys jouluun vielä ehtii muuttumaan tämän kuukauden aikana.


Joulu näkyy meidän kotona kimaltelevina yksityiskohtina muuten vaaleassa sisustuksessamme. Olen hamstrannut sisustusliikkeistä erilaisia tyynynpäällisiä ja tilasin myös pari erilaista vilttiäkin. Täydellisen valkoinen, pehmoinen lampaantalja on edelleen hakusessa, joten let me know, jos jostain sellaisen bongaat! Perinteinen joulunpunaista on ehkä myös saatava jossain muodossa, mutta muuten värimaailma on tänäkin vuonna aika harmaata, valkoista ja ripauksia mustaa sekä tietenkin sitä bling blingiä! Täksi jouluksi ollaan pohdittu ensimmäistä kertaa ihan oikeaa joulukuusta, en vaan vielä tiedä kestänkö sitä neulasten putoamista, mutta ajatustasolla se tuntuisi ainakin hyvältä ja erilaiselta idealta. Jemmassa odottaa viime vuonna hankittu valkoinen muovikuusi siltä varalta jos sitä täydellistä kuusta ei satu löytymään. Mielipiteitä kaivataan - onko oikea kuusi hankala hoitaa?


Olen mukana yhdessä aivan mahtavassa facebook -ryhmässä, josta bongasin pari viikkoa sitten vinkin kuvissa näkyvästä, aivan ihanasta H&M:n joulukalenterista, joka oli tietenkin aivan pakko tilata! Onneksi tilasin tämän kalenterin heti, koska ne myytiin hetkessä loppuun. Kalenteri ei myöskään ollu hinnalla pilattu ja se maksoi alle 20 euroa - toivottavasti näitä kalentereita tulee vielä lisää!

Aikaisempina jouluina meillä on ollut käytössä Pentikin kankainen joulukalenteri, josta paljastui viime vuonna jouluaiheisen palapelin palasia. Sen lisäksi kahdella pienimmällä oli yhteisenä Brion junaratakalenteri ja esikoisellani Lego -kalenteri. Tänä vuonna ajattelin tämän pussukkakalenterin olevan koko perheen yhteinen, josta tupsahtaa ainakin kerran viikossa jokin yhteinen elämys, esimerkiksi uimahallireissu, leffailta, HopLop -reissu.. Muille päiville on mielessä yleishyödyllisiä juttuja, mutta palataan niihin vielä myöhemmin!

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy tänä vuonna?

6 comments:

 1. Ai että kun teillä on kaunista! ♡
  Jos meillä olisi miehen kanssa yhtään samanlainen sisustusmaku niin meillä näyttäisi aikalailla samanlaiselta kun teillä: valoisalta ja raikkaalta! Ja ihana muuten tuo joulukalenteri!

  ReplyDelete
 2. Voi miten nätti! <3 Me ajateltiin kiinnittää pieniä pussukoita tikkaille. Pitäisikin alkaa keräämään pieniä yllätyksiä sitä varten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me tykätään kans kovasti❤️

   Tuo teidän idea kuulostaa ihanalle 😍

   Delete
 3. Ihana kalenteri!
  Oikean kuusen hoito ei ole hankalaa. Pitää muistaa kastella. Eli kuusella tulee olla koko ajan vettä. Siinä se tärkein ohje. Meillä ei ainakaan ole neulasia liikaa putoillut. Sitten kannattaa heittää kuusi ulos ennen kuin se alkaa pudotella neulasia ihan urakalla.
  Tänä jouluna meille ei taida tulla kuusta, kun pelkään ettei se saisi olla hetkeäkään rauhassa tuolta 1-vuotiaalta:D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä :) Päädyttiin huonekuuseen ja muovikuuseen :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA