Lastenhuoneen ihana ja pehmoinen huopapallomatto

torstai 29. joulukuuta 2016

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Sukhi


Lastenhuoneen maton metsästys on nyt vihdoin päättynyt. Etsin pitkään luonnonvaaleaa, pehmoista mattoa lastenhuoneen lattialle ja olin todella iloinen, kun Sukhimatot otti minuun syksyllä yhteyttä ja sain mahdollisuuden suunnitella meille sopivan, huopapallomaton aivan itse. Sopiva matto löytyikin onnekseni jo lähes valmiina ja se toimitettiin meille kotiin Nepalista vain muutamassa viikossa. Valintamme oli luonnonvalkoinen ShirishaMuutaman viikon käyttökokemuksella olemme olleet todella tyytyväisiä mattoomme. Matto on ollut helppohoitoinen - vain imuroiminen riittää. Matto olisi hyvä kääntää vähintään puolen vuoden välein toisinpäin, jolloin matto kuluu tasaisesti molemmilta puolilta. Lapsiperheessä tahroja sattuu väistämättä ja niiden puhdistamista varten löydät vinkit täältä. 


Sukhi on ihastuttavan kauniita mattoja valmistava verkkokauppa, joka myy laadukkaita käsintehtyjä mattoja suoraan tekijöiltä. Sukhi on nepalilainen naisennimi ja tarkoittaa onnellista. Sukhilta löytyy loputon määrä erilaisia ihastuttavia mattoja, kuten Beni Ouarain -paimentolaismattoja ja marokkolaisia palamattoja. Omaperäisiä, värikkäitä ja laadukkaita mattoja valmistetaan niin Nepalissa, Intiassa, Turkissa kuin Marokossakin. Sukhi työskentelee suoraan mattoja valmistavien käsityölaisten kanssa, eikä yrityksellä ole varastoja tai myymälöitä. Sukhi takaa käsityöläisilleen hyvän palkan ja kunnolliset työolosuhteet. Koska Sukhi säästää mm. varastointikustannuksista, käsin tehdyt matot ovat tavallista edullisempia meille sisustajille.

Sukhimattoihin voit tarkemmin tutustua osoitteessa http://www.sukhimatot.com/.

// Tämän postauksen myötä toivotan TEILLE KAIKILLE oikein ihanaa UUTTA VUOTTA 2017!
Meidän puuhasteluita voi seurata tuttuun tapaan instagramissa @emmidaily
Blogi päivittyy seuraavan kerran ensi vuoden puolella! //

Toivotaan, että UUSI VUOSI tuo tullessaan paljon iloa, onnea ja terveyttä <3

8 kommenttia

 1. Vau Emmi, tämä näyttää todella hyvältä, tuo isompi Shirisha kyllä on täydellinen pötköttelypaikka pienille! Kiitos kun pääsimme mukaan lastenhuoneeseenne!

  VastaaPoista
 2. UPEA matto! Todella kaunis.
  Minunkin pitäisi tyttöjen huoneeseen tässä jossain vaiheessa hankkia uusi matto. Näitä huopapallomattoja olen ennenkin katsellut, on kyllä aivan ihania!

  Ihanaista uutta vuotta teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan lasten suosikki löhöilypaikka <3

   ihanaa uutta vuotta <3

   Poista
 3. Kaunis matto :) Varmaan mukavan pehmoinenkin.. http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan ihana<3

   Kiitos, kun vinkkasit blogisi, liityn lukijaksi :)

   Poista

Kiitos viestistäsi <3

Latest Instagrams

© MUSTAVALKOISTA. Design by FCD.