Lumoava joulukalenteri - Luukku 7

December 07, 2016

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meillä Lumobloggaajilla on meneillään joulukalenteri, josta paljastuu aina jouluaattoon asti mukavia pieniä yllätyksiä kaikille lukijoillemme.


Luukusta numero 7 paljastuu tänään ihana kotimainen yritys SOMA Original, joka lähetti meille testiin muutamia asusteita. Sain ilokseni myös jakaa alekoodin SOMA Originalin koko valikoimaan, joka löytyy aivan postauksen lopusta. Ihania kotimaisia käsintehtyjä juttuja. vaikkapa pukinkonttiin!


Törmäsin Soman tuotteisiin kuukausi sitten instagramissa ja muutaman viestin vaihdon jälkeen lähdimme suunnittelemaan yhteistyötä. Lapset saivat valita mieleisensä nahkarukkaset ja itselleni valitsin kauniin huivin, joka löytyy päältäni harvasen päivä. Neidillä iski pieni valinnan vaikeus, joten hän laittoi joulupukin toivelistaan nämä kauniit sydämillä aplikoidut rukkaset.

 SOMA Original Oy on kahden naisen kesällä 2016 perustama lasten ja naisten asusteita suunnitteleva ja valmistuttava Suomalainen yritys. Kaikki ommellut tuotteet on tehty lähituotantona Suomessa. SOMAn tuotteissa yhdistyvät tarkkaan mietityt yksityiskohdat, käytönnöllisyys ja helppo puettavuus. Erityiskiitos nahkarukkasten riittävän pitkästä varresta! SOMAlta löytyy kauniiden nahkarukkasten ja huvien lisäksi myös pipoja, reppuja ja koruja, joista jokainen yksilö on täysin uniikki, käsintehty kappale.


SOMA Original tarjoaa teille lukijoilleni vuoden 2016 loppuun asti 
-15% alennusta koko valikoimasta koodilla MUSTAVALKOISTA

Kaikki tuotteet löydät täältä.

Joko teiltä löytyy näitä ihania SOMAn tuotteita??

*Yhteistyössä SOMA Original

2 comments:

  1. Oi noi on ihania,oon monta kertaa käyny kyylää ,pakko tilaa kun alekoodiki tuli jee ! :)

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA