Yksinkertaisen kaunis kalenteri vuodelle 2017

December 14, 2016


Ajatukseni pyörivät tällä hetkellä vain ja ainoastaan uudessa vuodessa 2017, johon olen valmistautunut jos en henkisesti, niin ainakin muutamilla ihan uusilla hankinnoilla, kuten sillä tärkeimmällä eli kalenterilla!

Olen ehdottomasti ainakin näissä kalenterihommissa analoginen nainen eli haluan kirjoittaa käsin muistiinpanoni ja merkintäni fyysiseen paperikalenteriin. Puhelimeni kalenterista löytyy toki joitakin yksittäisiä muistutuksia eri päiville, mutta jotenkin se on vaan niin paljon selkeämpää kaivaa esille fyysinen paperikalenteri, jossa kaikki on kauniisti (tai vähemmän kauniisti) esillä ja johon on helppo laittaa erilaisia muistilappuja vaikkapa työjuttuihin tai lasten harrastuksiin liittyen. Viime vuonna mukanani kulki kätevä jokaiseen laukkuun sopiva minikalenteri, mutta uudelle vuodelle hankin hieman isomman kalenterin Design Lettersiltä, joka vastaa tarpeitani suorastaan täydellisesti.

Täydellinen koko (A5), rauhallinen ulkoasu, selkeä viikkonäkymä sopivankokoisilla muistiinpano-osioilla, semppeli ja kaunis (MUSTAVALKOINEN!!) ilman rumia logoja. Tärkeitä kalenterissa on mielestäni se, että sen saa suljettua kuminauhalla niin, että mahdolliset irtolappuset pysyvät tallessa sivujen välissä. Vinkki! tätä Design Lettersin kalenteria on saatavilla myös isommassa koossa A4-kokoisena, joka saattaisi olla vaihtoehto silloin, jos ja kun joskus pääsen opiskelemaan ihan oikeasti. Tai opiskelenhan nytkin ihan oikeasti, mutta tämä opiskeluni avoimessa yliopistossa on ehkä hieman vapaampaa, heh.

Design Lettersin melamiiniset astiat on meille jo pidemmän ajan takaa tuttuja ja hyväksi todettuja. Erittäin kestävät, ja turvalliset, mutta silti niin yksinkertaisen tyylikkäät. Pääastiastona meillä on käytössä Iittalan teema, johon näitä Design Lettersin astioita on helppo yhdistää niiden yksinkertaisen muotoilun ja sävymaailman ansiosta. Löytyykö teidän kotoa näitä ihania astioita?

Joko teillä muilla on ensi vuoden kalenteri hankittuna vai vieläkö etsitte sitä täydellistä? Vai onko joukossa sellaisiakin, jotka eivät paperikalentereita käytä laisinkaan?

sis.mainoslinkkejä

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA