Pienen pojan välikausi SS17

April 02, 2017

Hei taas, ja oikein ihanaa HUHTIKUUTA kaikille! Hurjaa, kuinka aika rientää (toistan tätä lausetta varmaan joka päivä) ajatukset ovat tällä hetkellä kevään valintakoekirjallisuudessa ja olen jo tässä vaiheessa aivan jäljessä lukusuunnitelman suhteen. Lukusuunnitelma on kuitenkin laadittu ja ennakkotehtävät aloitettu ainakin ajatustasolla, joten ehkäpä tästä vielä hyvä tulee - onneksi on vielä aikaa! Meinasitteko muut hakea opiskelemaan tänä keväänä? Joskus taisin sanoa, etten opiskele enää ikinä, mutta tässä sitä nyt taas sitten ollaan.. Toivotaan, että valintakokeet menevät nappiin ja opiskelupaikka napsahtaisi! :)

Meidän lasten välikausivaatetus on yleensä tähän aikaan vuodesta ollut tarkasti mietittynä ja HANKITTUNA jo tovin, mutta itse olen ehtinyt pyöritellä aihetta lähinnä ajatustasolla. Joensuussa on edelleen kamalasti lunta ja myös melko viileää, joten ollaan edelleen pärjätty toppahaalarilla tai fleecevuorillisilla sadeasuilla. Olin koko viime viikon työasioilla Helsingissä ja ai että, kun siellä oli jo ihanasti kevät! Ehkä etelässä talvikamppeet on pakattu jo useaan kertaan pois välikausivaatteiden tieltä?
Takki - Reima* // Housut - Kaxs // Rukkaset - Reima // Kengät - Viking // Neulepipot - Gugguu // Pipo - Reima // Huivi - Blaa

Viime syksyisistä kuoriasuista sopii enää vain murto-osa, mutta iloksi löysin jemmasta L:lle softshell -takin, kahdet kuorihousut sekä kuoritakin! Takki on vuoden 2011 Reimatec ja väritykseltään ihanan raikas ruskea-turkoosi-valkoraidallinen. Tähän löytyi kaapista sopivat tummanruskeat, sekä mustat ulkoiluhousut, toiset Kaxsilta ja toiset ReimaTeciltä*. Kaapista löytyi myös N:n entinen musta Softshell -takki kokoa 104, joka sekin oli aika lottovoitto. Takin kaveriksi pohdiskelin kuivemmille keleille Mini Rodinin pingu -kuorihousuja*, jottei kaikki olisi vaan pelkkää mustaa mustaa. 2,5-vuotiaan L:n välikausivaatteisiin täytyy hankkia enää pari pipoa ja Goretex -kengät. Tämä kevät mennään siis L:n osalta kaksiosaisissa asuissa, väliin sitten tarpeen mukaan fleeceä tai villaa.
Lippis - KiddoW // Lasit - Shadez // Takki - Polarn. o Pyret // Kengät - Converse

Kauppatakiksi mietin tänä keväänä Polarn o. pyretin bomber -takkia. Viime keväänä meillä L:llä oli aivan super suloinen Mini Rodinin tummansininen Pico, joka harmikseni jäi jo pieneksi. Pico on kyllä takkina aivan super söpö - toivottavasti syksyn mallistossa on jotain kivoja värejä saatavilla! Valkoiset Converset jäivät sopivaksi siskolta pieneksi, joten ne siirtyvät sujuvasti L:n käyttöön. Kiddow:n musta tupsullinen lippis tupsahti juuri sopivasti Lapsimessujen bloggaajille järjestetyn tilaisuuden kassista ja onnekseni myös pikkumies sen hyväksyi käyttöön muiden lippiksien joukkoon.

Joko teillä on siirrytty koko perheen osalta välikausivaatteisiin?
Seuraavassa välikausipostauksessa kurkataan pian 4 v täyttävän tyttösen ulkoiluvaatteisiin!

...

LapsiMessut lähestyvät kovaa vauhtia ja sain Messukeskukselta muutamia lippuja arvottavaksi! Olkaahan siis kuulolla Facebookin ja Instagramin puolella mikäli olette lippuja vailla. Messuista voin sen verran kertoa, että tänä vuonna moni asia on huikean paljon kehittynyt aiempaan ja tänä vuonna aktiviteetteja löytyy aiempaa enemmän mm. boBBles - Lego - DUPLO - seikkailualue, liikennekaupunki, Pajulahden peuhualue.. Lisäksi uutuutena lastenhoito -pisteeseen on saatu vesipiste, ja omia eväitä varten löytyy oma alueensa. Itse odotan eniten uusiin lastenvaatebrändeihin tutustumista mm. For Minis and Mommiesin ensimmäinen lastenvaatemallisto löytyy Lapsimessuilta! Nähdään messuilla!

*mainoslinkki

2 comments:

  1. Sielläkin arki kuullostaa suhteellisen tehokkaalta 😉🖤 Kiva kun olet taas blogin ääressä ☺️ Niin ja sun kana-kiusauksesta on tullu muuten meidän perheen lempparia 😉

    -Vilma

    www.so-up.fi/byvilma

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA