Minityyliä Kuinkuun planeetalta

May 01, 2017

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Heipparallaa ja ihanaa TOUKOKUUN ensimmäistä päivää kaikille! 

Tervetuloa seikkailulle jännittävälle Kuinkuun planeetalle. Tulin vinkkaamaan teille aivan ihanasta uudesta, vastasyntyneestä lastenvaatebrändistä nimeltään ROO Clothing - oletteko kuuleet aiemmin? Lastenvaatemalliston ensilanseeraus tapahtui pari viikkoa sitten Lapsimessuilla, joten ainakin siellä piipahtaneille tämä merkki saattaa hyvinkin olla tuttu.

Saimme lapsille testiin muutamia ihanuuksia pian myyntiin tulevasta mallistosta. Pojalle mustat baggyt, Planet Kuinkuu -paidan ja neidille Planet Kuinkuu -taskumekon. Lasten vaatekaapista löytyi Lapsimessujen goodiebagista saadut valkoiset Drip Drop -legginsit, jotka ovat olleet jo kuukauden verran meillä ahkerassa käytössä. Legginsien laatuun olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, kangas on ihanan pehmoista vielä useidenkin pesujen jälkeen ja ne ovat edelleen kuin uudet! Mitoituksesta sen verran, että nämä vaatteet vastaavat hyvin kokoaan. Pojan housut on kokoa 92/98 ja paita 104/110. Tytön mekko on kokoa 104/110, legginsit 104/110. Vaatteet vastaavat ehkä enemmän tuplakoon isompaa, kuin pienempää kokoa.

ROOn ihanan pehmoiset kankaat on painettu Puolassa ja vaatteet ommeltu EU:n sisällä Virossa. Kankaiden kuosin on suunnitellut Ulla-Maj Saarinen ja vaatteiden mallit on suunnitellut Sanne-Maija Morelius. Kankaat ovat luomupuuvillaa, ihanan pehmoisia vaatteita herkälle iholle!


ROOn ihana lastenvaatemallisto tulee aivan piakkoin tässä toukokuun alkupuolella myyntiin, mutta sitä ennen teillä on mahdollista voittaa vapaavalintainen vaate instagram -tilini @emmidaily -arvonnasta! Kurkkaa siis sinne mikäli innostuit näistä suloisista uutuuksista <3

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA