SHADEZ

May 04, 2017

Ihanasti lämmittävän kevätauringon paistatellessa kesäfiilis on noussut aivan uusiin sfääreihin ja olen aivan intopiukeana KonMarittanut meidän talvikamppeita tulevaa talvea ajatellen. Lasten kesävaatteet olivat yllätyksenä todella hyvällä mallilla, joten kyllä, nyt saa kesä tulla!Kesävaatteiden sijaan meidän lasten aurinkolasit olivat sen verran naarmuiset viime vuoden touhuista, että uusien lasien hankkiminen oli aivan välttämätöntä. Ilahduimme kovasti, kun minit saivat testattavaksi trendikkäät, mutta myös turvalliset, suojaavat ja kestävät SHADEZ -aurinkolasit*. 


Kesällä, aurinkoisella säällä varmasti jokainen suojaa lapsensa ihon vaatteiden ja aurinkovoiteiden avulla ja päästä löytyy lippis tai lierihattu suojamaan kasvoja ja niskaa. Niiden lisäksi olisi tärkeää suojata herkät silmät haitallisilta auringonsäteiltä ja valita lapsille sellaiset aurinkolasit, joita lapset voivat huoletta käyttää ulkoillessaan pelkäämättä niiden rikkoontumista. SHADEZ -aurinkolaseilla on vuoden rikkoontumistakuu, joka koskee sankoja (ei linssien naarmuuntumista). Näiden lasien joustavat sangat eivät siis säikähdä, vaikka niitä vääntelisi aivan ääriasentoihin! SHADEZ -aurinkolasit ovat CE -merkittyjä ja niistä löytyy myös 100% UVA ja UVB -suoja, eivätkä ne sisällä haitallista BPA:ta. 

Näihin aurinkolaseihin on saatavilla lisävarusteena panta, joka on helppo kiinnittää lasien sankoihin ja näin lasit kestävät mukana hurjemmassakin menossa! Lasit tosin pysyvät hienosti päässä (ainakin meidän lapsilla) myös ilman tuota pantaakin, mutta etenkin pienelle vauvalle tai taaperolle se voi olla hyvä ratkaisu.

Joko teidän perheellä on aurinkolasit päivitettynä tulevaa kesää varten?

Nyt Sinulla on mahdollisuus voittaa lapsellesi SHADEZ -aurinkolasit instagram -tilini @emmidaily arvonnassa, osallistumaan pääset täältä.

Yhteistyössä
*saatu
Mukavaa viikonloppua kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA