Yhdessä leikkiminen on kivaa!

May 11, 2017

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
PlanToys / KiDDEX Oy

PlanToysilla oli hiljattain instagramissa ihana BrandRepSearch, jossa etsittiin muutamaa bloggaajaa/instaajaa testaamaan heidän tuotteitaan ja olin ihan super innoissani kuullessani, että meidät valittiin mukaan, jee! Olen aina rakastanut ekologisia, puisia leluja ja niiden mahdollisuudet kiinnostavat minua kovasti. Pääsemme siis nyt muutaman kuukauden aikana testailemaan muutamia PlanToys uutuuksia ja kertomaan näistä ihanista tuotteista lisää teille lukijoille. Toukokuu on musiikkikuukausi, joten nyt ensimmäiseksi saimme testiin muutaman kivan soittimen, joista meidän muskarilaiset ovat olleet kovin innoissaan!

PlanToys on thaimaalainen leluvalmistaja, jonka toimintaa ohjaa kolme arvoa: ekologisuus, turvallisuus ja oppiminen. PlanToys on ensimmäinen leikkivälinevalmistaja maailmassa, joka on ottanut käyttöön tuotteidensa valmistusmateriaalina kierrätyskumipuun, joka ei enää tuota lateksia. Tuotteet sisältävät ainoastaan luontoystävällisisä materiaaleja: kierrätettyjä ja kierrätyskelpoisia raaka-aineita. Pakkauksissa ja painotuotteissa käytetyt musteet ovat soijapohjaisia, myrkyttömiä ja vesiohenteisia. Tuotteissa käytettävät värit ovat orgaanisia, esimerkiksi oranssi väri on saatu porkkanasta! Tehtaat käyttävät tuotannossaan integroituja energialähteitä, kuten biomassaa ja aurinkopaneeleja.

Lasten turvallisus on PlanToysille kaikkein tärkein arvo. Tuotteet täyttävät leikkivälineiden eurooppalaiset ja amerikkalaiset turvallisuusstandardit. Tuotantoprosessissa noudatetaan ehdottoman tiukkoja turvallisuusvaatimuksia myös luontoarvojen näkökulmasta. PlanToys puulelujen suunnittelussa on ollut mukana lasten kehityksen asiantuntijoita, joiden ansiosta on syntynyt ainutlaatuisia leluja, jotka auttavat kehittämään lasten fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja.


Ensimmäiseksi esittelyssä oma suosikkini, rytmilaatikko, joka on saanut vaikutteita perulaisesta laatikkorummusta, cajonista. Rytmilaatikko haastaa lasta käyttämään soittaessaan kaikkia sormia ja tuottamaan erilaisia rytmiikoita ja tempoja. Rytmilaatikon kummaltakin puolelta kuuluu erilainen ääni, joka innostaa kokeilemaan erilaisia rytmejä. Tämä tuote on ehdoton suosikkini ja jostain syystä se valikoituu yhteisten musahetkien aikana aina minulle.


Lisäksi saimme ananasmarakassin ja Banjolelen, joista jälkimmäinen on ehtinyt aiheuttaa pikkutyyppien kesken muutaman riidan. Meidän perheessä kitara on löytynyt vain isiltä, joten lasten oma versio oli erittäin tervetullut! Banjolelea soittaessaan lapsi voi käyttää luovuuttaan, lisäksi soittimen kolmea kieltä voi itse virittää! Kiristysmekanismi on suunniteltu siten, että kielien katkaiseminen on todella vaikeaa. Kielet ovat siimaa, joten ne voi helposti vahingon sattuessa vaihtaa uusiin. Banjolelen luonnonkumisen rumpukalvon toinen puoli on päällystetty ekopuuvillalla, minkä vuoksi se kestää rajummatkin leikit.


Marakassi taisi olla muskarissa ensimmäisiä soittimia, joita lapset pääsivät kokeilemaan. Marakasseja meiltä löytyy muutamia jo entuudestaan, joten itsessään tämä soitin oli pienille hyvinkin tuttu. Tämä ananasmarakassi on juuri lasten käteen sopiva ja muotonsa ansioista siitä on helppo pitää kiinni. Hillityn äänen ansiosta sitä voi soitella vaikka päikkäriaikaankin, mutta tyylikkään designin ansiosta se, kuten nämä muutkin soittimet sopivat lastenhuoneen sisustukseen kuin täydellisesti.


Löytyykö teiltä näitä ihania puisia leluja?
Kaikki PlanToys jälleenmyyjät löydät täältä.

Oletteko huomanneet, että tänä vuonna kansallista leikkipäivää vietetään lauantaina 13.5.2017? 
Leikkipäivän ansiosta ympäri suomen löytyy kaikenlaista kivaa tekemistä, kannattaa kurkata mitä kaikkea omalta paikkakunnalta löytyy! :)

..Koska soittimet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa vain soittamalla niin meidän pienet musatyypit ovat luvanneet antaa ääninäytteitä instagramin puolella. Liity siis mukaan meininkeihin instagram -tililleni @emmidaily!

Mukavaa viikonloppua kaikille !

1 comment:

  1. Onpa ihania leluja ��☺️ Ja ihanat kuvat olet ottanut ��☺️����

    -Vilma

    www.so-up.fi/byvilma

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA