NYT ON PIHAPELIEN AIKA!

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Yhteistyössä Plantoys ja Kiddex Oy
Postaus on osa Plantoysin Brand Rep -postaussarjaa


Lämpimien kesäpäivien iloja on ehdottomasti pihapelit koko perheen kesken! Meidän lapset ulkoilevat säällä kuin säällä, kiitos päiväkodin! Ei haittaa vaikka ulkona vähän ripsisi vettä, ulos on päästävä silti ja silloin kun lapset ulkoilevat on jonkun aikuisenkin lähdettävä pihalle. Etenkin näin kesällä ulkona viihdytään aina iltaan asti ja lapsia on todella vaikeaa saada sisälle. 

Ulkoilemme muutenkin paljon ja meillä on perheen kesken meneillään koko kesän kestävä pyöräilyhaaste - olemme olleet nyt aika tarkalleen kaksi kokonaista kuukautta ilman autoa! Omat henkilökohtaiset pyöräily kilometrit alkavat pian lähennellä tuhatta, hurjaa! Ollaan kuljettu koko perhe pyöräillen kouluun, töihin ja harrastuksiin ja aika nopeasti itsekin totuin siihen, kuinka auto ei ole ainakaan meidän asuinalueella välttämättömyys ja aika kivasti pystyy olemaan ilmankin. Aikamoinen säästö tästä autottomuudesta on jo ehtinyt tulla, suosittelen kokeilemaan. Itselläni on ainakin aivan valtavan energisempi olo kuin aiemmin ja ulkoilun määrä on vähintäänkin triplaantunut aiempaan.


Meidän kotoa löytyy jos jonkinmoista pihapeliä ja nyt saimme PlanToysin Brand Repin kautta ihanan perinteisen keilapelin. Tätä peliä on tullut pelattua ihan aikuisten kesken, mutta tämä tuntuu olevan lasten suosikki! Nämä suloiset apinakeilat ja kuula on valmistettu puusta, kuten kaikki muutkin Plantoysin tuotteet. Keilat ja kuula ovat kokonsa ja painonsa puolesta sopivia myös perheen pienempienkin käsiin, joten peli on helppo aloittaa ilman aikuisen avustustakin.


Kesäkuun Brand Rep -paketista paljastui myös suloinen ballerina -hyrrä ja puinen kamera, jotka ovat näppärän kokonsa puolesta helppo ottaa mukaan vaikka kesän retkille! Pian koittaakin meidän perheen yhteinen kesälomamatka - sitä odotellaan jo innolla!


Löytyykö teidän kotoa perinteisiä pihapelejä ja mikä on suosikkinne?

Toukokuun postaus löytyy täältä.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© MUSTAVALKOISTA. Design by FCD.