POTKUTTELUN ILOA!

July 26, 2017

YHTEISTYÖSSÄ PLANTOYS JA KIDDEX OY
Postaus on osa PlanToysin Brand Rep -postaussarjaa

Meidän kotia on myllätty melkoisesti koko kesän ajan ja nyt olen vihdoinkin saanut myös esikoisen huoneen lähemmäs valmiimpaa. Koululaisen huoneen sisustaminen on ollut aiemmin tavallaan tosi tylsää puuhaa, koska leluilla ei enää legoja lukuunottamatta leikitä, joten niitä ei esikoisen huoneessa enää legoja lukuunottamatta ole. Inspiroiduinkin muutamasta Asuntomessuilta bongatusta jutusta, joista saisi kivaa piristystä koululaisen huoneeseen ja ajattelin myöhemmin jakaa niitä myös tänne blogiin. Olisi kiva jos linkkailisitte omien koululaistenne huoneita, vaikkapa tuohon kommenttiboksiin tai facebookiin postauksen alle!


Pienten huoneeseen on tuonut aina oman säväyksensä erilaiset, värikkäät puiset lelut, joita haluan tarkoituksella pitää esillä. Uusimpana somisteena ja toki myös paljon leikeissä mukana oleva on PlanToysin Brand Repin kautta saatu super ihana kuormapyörä, joka on meillä toistaiseksi vain sisäkäytössä, koska se on vaan yksinkertaisesti niin ihana, että haluan ainakin toistaiseksi suojella sitä noilta vaihtelevilta kesäkeleiltä ! Jostain kumman syystä tämä kuormapyörä ''karkaa'' välillä uloskin, mutta onneksi kumipintaiset pyörät on helppo puhdistaa.

Mutta olisittepa nähneet meidän pian 3v täyttävän pojan ilmeen, kun tämä kuormapyörä paljastui paketista! Kaikki potkutteluvälineet ovat pojalla nyt kovin IN ja tällä kuormapyörällä on huristeltu paljon niin sisällä kuin ulkonakin. Kertakaikkisen ihana ja näyttävä tuote, joka sopii esimerkiksi vallanmainiosti rekvisiitaksi lapsivalokuvaukseen. Eikä haittaa vaikka tämä ihastus kulkisi ympäri kotia huoneesta toiseen, sen verran sisustukseen sopiva se on. Menopeli on ihanan hiljainen ajettava ja siinä on kääntyvä etuakseli. PlanToysin kuormapyörä on suunniteltu hieman isommille +4v potkuttelijoille, mutta tällä hurjastelu onnistuu mainiosti myös tuolta meidän vajaa 3v pojaltakin. Kuormapyörästä löytyy mm. ''töötti'' ja mukavan kokoinen etukori, johon voi laittaa kuljetusta varten omia aarteita.


Kuormapyörän etukorista löytyy lisäksi myös liitutaulupinta, johon voi kirjoittaa vaikkapa omistajan nimen. Olen haaveillut meidän lapsille siitä ihka oikeasta kuormapyörästä, siis siitä fillarista! Kertaalleen olen sellaisella ajellut ja olin kyllä heti ihan in love!

Millaisia menopelejä teidän 2-4-vuotiailta löytyy?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA