Heijastin tuo turvaa pimeällä!

maanantai 14. elokuuta 2017

Syksyn lähestyessä on hyvä kurkata läpi niin lasten kuin omiakin ulkoiluvaatteita ja tutkia löytyykö niistä heijastimia. Heijastimen toimivuus on myös hyvä tarkistaa ja sen testaat näppärästi esimerkiksi asettamalla heijastimen pimeän huoneen kaukaisimpaan nurkkaan ja tarkastelemalla sitä vähintään neljän metrin päästä taskulampulla tai ottamalla siitä useiden metrien päästä valokuvan salamavalon kera.


Meidän perheen heijastimet testattiin yhdessä vastikää ja lapset olivat tässä projektissa innolla mukana. Osa vanhoista heijastimista vaihtui uusiin, kun saimme Kiddexiltä testiin erilaisia vaatteisiin ja kenkiin kiinnitettäviä POGU -heijastimia, joista osa toimii mainiosti myös polkupyörässä tai lastenrattaissa. 

Meidän testiryhmä sai vetoketjuun kiinnitettäviä heijastimia, heijastavat kengännauhat, tekstiileihin kiinnitettäviä heijastintarroja ja käsivarsiheijastimia. Tekstiileihin kiinnitettäviä heijastintarroja jo siliteltiin kiinni ja mielenkiinnolla odotan, kuinka hyvin ne kestävät kiinni. Koululaisen tennareita koristaa nyt mustat heijastavat kengännauhat, jännä sitten pimeällä nähdä kuinka hyvin toimiivat. Näistä voisin kirjoitella sitten myöhemmin syksyllä instan puolelle, kun ovat päässeet tositoimiin :)


Heijastimiin liittyvä arvonta starttaa vielä tämän päivän aikana instagramin puolella, joten kannattaa kurkkailla sinne, mikäli omat heijastimet on hankkimatta!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


Yhteistyössä Kiddex oy
heijastimet saatu

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© MUSTAVALKOISTA. Design by FCD.