HELPPO kanapiirakka (Gluteeniton)

perjantai 27. lokakuuta 2017

Suosikkipiirakkani on tällä hetkellä ehdottomasti tämä kanapiirakka! Kyseessä on ehkä maailman helpoin ja nopein tarjottava yllätysvieraille. Alunperin bongasin netistä super hyvän gluteenittoman kinkkupiirakan -ohjeen, jota mukaillen olen alkanut kokeilemaan erilaisia suolaisia piirakoita.


GLUTEENITON KANAPIIRAKKA

POHJA

100g voita
2,5dl Semperin hienoa jauhoseosta
1/4 tl suolaa
2rkl kylmää vettä
1/2 dl juustoraastetta

Nypi rasva, jauhot ja suola. Lisää joukkoon juustoraaste ja kylmä vesi. Vaivaa taikina tasaiseksi massaksi ja painele ohueksi voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista piirakkapohjaa 200asteessa (alatasolla) noin 15min.


TÄYTE 

300g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 sipuli
1 paprika
n. 1/2 dl persiljasilppua
mustapippuria 
1-2 kananmuna
2dl ruokakermaa (voi olla maustettukin
(purjoa)
Juustoa raastettua

Paista kanasuikaleet ja lisää joukkoon pilkottu sipuli sekä paprika. Mausta mustapippurilla tai muilla valitsemillasi mausteilla. Kaada sekoitus erilliseen astiaan ja lisää joukkoon persilja, kerma, muna(t) ja juustoraaste n.100g. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja paista uunin keskitasolla noin 15-20 min, kunnes pinta on kauniin ruskea.




Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© MUSTAVALKOISTA. Design by FCD.