Uutta ilmettä kotiin sisustustauluilla

October 17, 2017


Nyt on kulunut jo viisi vuotta siitä, kun tämän nykyisen kotimme hankimme ja vasta nyt tämä koti alkaa tuntumaan oikeasti KODILTA! Olen lisäksi aivan superinnoissani meidän uudesta terassista, enkä malttaisi odottaa ensi kesää, kun pääsemme siitä todenteolla nauttimaan!

Olen aikaisemminkin kertonut olevani todella minimalistinen sisustaja ja tykkään käyttää sisustuksessa mustaa, valkoista ja harmaata. Olen huomannut vieroksuvani verhoja ja mattoja, enkä vaan ole edelleenkään päässyt itseni kanssa ymmärrykseen millaiset verhot olisivat kivat. Meidän uuteen kotiin on suunniteltu niin isot ikkunat ettei verhoja tarvita, mutta en tiedä näyttäisikö se ihan hassulta jos ottaisimme verhot pois tästäkin asunnosta?
Kotimme seinistä suurin osa on valkoisia, mutta lähes jokaisesta huoneesta löytyy harmaa tehosteseinä. En pahemmin pidä hyllyistä, mutta kaikenlaiset julistetaulut ovat olleet suosikkeja jo pidemmän aikaa. Joskus meidän taulut vaihtavat paikkaa viikoittain ja ihan sattumalta on tullut valittua sellaisia tauluja, jotka sopivat ihan mihin tahansa huoneeseen.


Saimme hiljattain valita Deseniolta muutaman mieleisen taulun uudistuneeseen kotiimme, ja valinta oli todella vaikea! Pitkän pohdinnan päätteeksi sain valittua muutaman kivan meidän kotiin sopivan julisteen. Olen viime vuodet tilannut melkeimpä kaikki julisteet Deseniolta, enkä ole koskaan pettynyt julisteiden laatuun. Julisteiden paperi on paksua ja tuotteet toimitetaan hyvin suojattuina mustassa, tyylikkäässä pahviputkessa, jossa "lepäämässä olevia" julisteita voi säilytellä turvallisesti.  Lisäksi pidän siitä, että Desenion inspiraatio-sivulta saa todella hyviä ideoita erilaisiin sommitteluihin, joka osakseen helpottaa julisteiden valitsemista! Itselläni tosin meinasi lähteä kirjaimellisesti "lapasesta" tekstitaulujen kohdalla, koska rakastan kaikenlaisia mindfulness -tekstejä, mutta eihän niitä voi olla koskaan liikaa? 


Ilokseni saan antaa teille blogini lukijoille mukavan 25% alennukseen oikeuttavan alekoodin Desenion nettikauppaan! Alekoodi: MUSTAVALKOISTA25  on voimassa rajoitetun ajan 17.-19.10.2017 ja oikeuttaa alennukseen kaikista Desenion julisteista, poislukien handpicked-merkityt julisteet!

IHANAA VIIKKOA KAIKILLE!

Yhteistyössä DESENIO.FI
julisteet saatu

2 comments:

  1. Mikä tilanne teillä on uuden talon kanssa. Muistelen että olet jo vuosia puhunut sen rakentamisesta. Jokohan se kohta nousee?

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA