MARCH - Let spring begin!

March 02, 2018Well, HELLO!

Terveisiä talviunilta. Viime syksystä asti meidän elämä on ollut melkoiset kiireistä, kun jäin töistä opintovapaalle ja aloitin sosiaalialan opinnot ammattikorkeakoulussa. Kaikki se ylimääräinen aika, joka opinnoilta on jäänyt on tietenkin vietetty perheen kesken ja panostettu omaan, sekä perheen hyvinvointiin! Olen nauttinut aivan suunnattomasti tästä aikuisopiskelusta ja tämä ala tuntuu ainakin vielä vievän minua juuri sinne oikeaan suuntaan. Voin siis suositella lämpimästi kaikille aikuisopiskelua, koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa omia unelmiaan! Itselläni oli takana jo noin 10 vuotta työkokemusta, joten esimerkiksi näihin omiin opintoihin oli mahdollista saada ansiosidonnaista tukea. Kerron aiheesta mielelläni lisää jos se kiinnostaa.

Mutta nyt kun ihana ihana kevät aurinko taas jaksaa paistaa kaivoin taas kamerani esiin ja päätin ryhdistäytyä täällä blogin puolella. Sisustukseen liittyviä juttuja on ainakin tulossa melkoisesti. Ajattelin myös kirjoitella meidän lasten kevätvaatteista jossain sopivassa välissä. Tervetuloa seurailemaan. Toiveita postauksista saa myös tuttuun tapaan esittää.

Ihanaa viikonloppua ja lomaa kaikille lomansa alottaville!
Mekin aloitellaan talviloma tänään <3

Kuvat ovat viimeisimpiä instagramista poimittuja otoksia.
Tervetuloa seurailemaan -> @emmidaily

2 comments:

 1. Joo lasten vaatteista ois kiva lukea. Ja sisustuksesta ja siitä,onko teillä okt-taloprojekti meneillään.:)peruskuulumisetkin käy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva :) sellaisia siis ainakin!

   Tällä hetkellä ei rakenneta, koska opiskelen. Katsellaan myöhemmin uudelleen, kun aikaakin on enemmän :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA