Mitä kaikkea vauva tarvitsee?

March 07, 2018

Ensinnäkin kiitos kaikille onnitteluista ja ihanista viesteistä eri kanavissa! On edelleenkin aika uskomatonta, että minusta on tulossa äiti NELJÄTTÄ kertaa! Välillä edelleen unohdan koko raskauden varsinkin nyt, kun pahoinvointi ei ole enää jokapäiväistä. 

Meillä on sinänsä hassu tilanne, että ajattelimme lapsiluvun olevan tässä. Möin pois kaikki vauvatavarat noin kolme vuotta sitten eli nyt täytyisi hankkia uusia, heh. Melkoinen lovi tämä tulee olemaan kukkarossa, mutta en kyllä aio tinkiä tälläkään kertaa tuotteiden laadusta. Muutamat jutut on selviä ja niitä kokosin tähän kollaasiin.


Mitä kaikkea vauvalle?


-Pinnasänky
Olemme ajatelleet Stokken sleepi miniä, jota saa sitten jatkettua isommaksi lapsen kasvaessa. Sänkyyn somisteeksi olisi ihana tuo kuvassa näkyvä verhotanko!
+ lisäksi
Patja ja petivaatteet, lakana, pussilakana, reunapehmuste

-Vauvapeittoja ja -vilttejä
Löytyy jo muutamia

-Unipussi

-Unipesä (must have)

-Mobile
Ei pakollinen, mutta sen voisi askarrella vaikka itse 

-Itkuhälytin

-Vaunut
Vaunuiksi aiomme hankkia jälleen kerran Bugaboot. Tällä kertaa luulen, että päädymme Bugaboo Fox malliin tai sitten ajotuntumasta riippuen Buffaloihin. Tällä hetkellä tuo uusi Fox vaikuttaa meille paremmalta vaihtoehdolta.

-Turvakaukalo
+kiinnikkeet vaunuihin. Turvakaukaloksi ollaan mietitty Maxi-Cosin kaukaloa.

-Lämpöpussi turvakaukaloon
Tämä oli kahden nuorimman kohdalla oikea arjen pelastus!

-Stokke steps -tuoli ja bouncer -sitteri.
Tämä setti meillä oli myös kuopuksen aikaan ja koettiin se tosi käteväksi. -Hoitopöytä+pehmuste

-Vaatteita
Yhtään vaatetta en ole vielä hankkinut ja luulen, että hankin vasta, kun tiedämme sukupuolen. Muutamia pieniä löytyy kuitenkin jemmasta.

Tässäpä oikeastaan isommat hankinnat. Lisäksi tietenkin tarvitaan vaipat ja muut hygieniatuotteet. Esittelen varmasti ostoksia sitten sitä mukaa, kun niitä hankitaan :)


Unohtuikohan minulta jotain tärkeää?

2 comments:

  1. Ihania juttuja ♥
    Mä kerkisin myös Sisun jälkeen laittaa melki kaiken pois, nyt sit olen haalinut kaikkea kasaan. Aika ihana kuitenkin jälleen ostella näitä..ja pian ne pääsee jo käyttöönkin.♥

    ReplyDelete
  2. Toisaalta on kyl ihanaa ostaa uusiks niin saa sit mieleisiä ❤️

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA