Pupuja perheen pienimmille + alekoodi

March 26, 2018

Yhteistyössä Yours Mine Design

Meidän pikkupupujen huone sai taas lisää väriä, kun saimme valita muutaman tuotteen Yours Mine Designilta. Lapset valitsivat suloiset huoneen sävyihin sopivat puputyynynpäälliset ja vauvalle saimme ihastuttavan ja todella Bomu -pupuvilltin! Paketin mukana tuli myös ihana perhekalenteri, johon on ollut kätevää täyttää perheen menoja. 

Nämä ihastuttavat pupu -tuotteet on neulottu 100% puuvillasta. Tyynynpäällisiä on saatavilla vaaleanpunaisena, minttuna ja vaaleansinisenä. Pupuviltistä löytyy myös ihastuttava merinovillasta kudottu versio. En malttaisi odottaa, että pääsemme käärimään perheemme uuden tulokkaan tuohon suloiseen pupuvilttiin!


Jos ihastuit tähän pupuvilttiin yhtä paljon kuin minä, niin nyt sellainen olisi mahdollista voittaa instagram -tilini @emmidaily puolelta!

P.s. Yours Mine Designin varasto on juuri täydentynyt näillä ihastuttavilla pupu -tuotteilla ja nyt te lukijat saatte 8.4.2018 asti -20% alennusta koodilla emmi20 (alennus ei koske bObleseja) Kannattaa olla nopea, jos näitä pupu -tuotteita itsellesi halajat, sillä ne myydään varmasti taas pian loppuun!

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


-Emmi

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA