UUDISTUNUT LASTENHUONE

March 05, 2018


Meidän kodin järjestys on muuttunut viimeisimmästä lastenhuone -postauksesta jo monta kertaa. Nyt vihdoinkin ehdin kuvailla millaiselta meidän perheen 3v pojan ja 4v tytön yhteinen huone näyttää juuri nyt! Vielä toistaiseksi kaksi nuorinta jakavat saman huoneen, eikä heillä ole ainakaan vielä tullut toivetta omille huoneille. Huoneen värimaailman olen halunnut pitää neutraalina ja helposti muunneltavana. Lelut ovat piilossa pääosin kaapeissa ja säilytyslaatikoissa, mutta oikeasti arkena niitä löytyy ihan joka puolelta meidän kotia, eikä huoneessa ole näin siistiä kuin siivouspäivänä, heh! Ehkä tuttua monelle muullekin. Itse en säikähdä lasten sotkuista ja lapset saavat todellakin näkyä ja kuulua. Vaikka olisihan se kiva, että edes joskus siellä omassa huoneessa leikittäisiin.

Lastenhuoneen uusimmat tulokkaat ovat suloinen nukkekoti kalusteineen* ja pöytäryhmä pupu ja hirvi tuolilla*. Nukkekotia on toivottu jo pidemmän aikaa ja se on erityisesti 4v tytön mieleen.  Nukkekodilla leikitään ihan päivittäin ja nyt sinne etsiskellään sopivia asukkaita, tällä hetkellä siellä asuu mm. Pipsa Possu veljensä Jyrin kanssa. Minituden suloinen tiipii*, seikkailee meidän kodissa huoneesta toiseen ja tällä hetkellä se löytyy meidän vanhempien makuuhuoneesta. Odotan innolla kesää, jolloin tiipiin voi laittaa vaikkapa ulos terassille. 


Jos ihastuit tähän kauniiseen nukkekotiin yhtä paljon kuin minä, niin nyt kannattaa klikata instagram -tililleni @emmidaily. Siellä starttasi juuri huikea arvonta, jossa voit voittaa samanlaisen Cloudberry Castle -nukkekodin kalusteineen!


Ihanaa viikkoa kaikille!
Yhteistyössä Jollyroom
*merkityt saatu

8 comments:

 1. Mikä tuo tytön ihana paita on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se taisi olla ihan H&M:ltä! Lahjaksi saatu niin en ole ihan varma 🤔

   Delete
 2. Mistä tuo sänky on? :) Ihana :)

  //Jennihl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sänky on Veke.fi Liisa pieni kerrossänky! On ihan huippu kokonsa puolesta, voin kyllä läpimästi suositella :) tosi tukeva ja hyvät, korkeat laidat niin voi nukkua pienempikin lapsi ! Meillä lapset taisivat olla 1,5v ja 2,5v kun tuohon siirtyivät nukkumaan

   Delete
 3. Kiitos :) Pitää pistää tilaukseen :D
  //Jennihl

  ReplyDelete
 4. Ihana huone♡♡ Meillä myös tyttö ja poika nukkuu samassa huoneessa ja aluksi meinasi olla vähän ongelma yhdistää kaksi erilaista värimaailmaa,mutta siellä ne nyt vaan ovat,vaaleanpunainen ja mintun vihreä sulassa sovussa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 joo meilläkin löytyy mm. Sisustustyynyistä minttua ja vaaleanpunaista :) nyt vaan olivat kuvan aikana pesussa :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA