Aikuisten makuuhuone

April 15, 2018


Meidän kodin ehkä keskeneräisin huone on meidän vanhempien makuuhuone, joka on kaipaillut  jo kauan maalia päätyseinälle. Huoneessa on vaaleat seinät, mutta jonkinlaista tehosteseinää siihen kaipailisin. Tapetointi on ihan ehdoton nounou, koska maalaaminen on vaan niin paljon iisimpää ja maalatut seinät ovat mielestäni muutenkin raikkaammat. Kodistamme ei itseasiassa löydy enää yhtään tapetoitua seinää! Tuolle isolle seinälle, joka näkyy suoraan, kun huoneeseen astuu sisään, olemme miettineet tummanharmaata sävyä. Siitä en osaa sanoa kyllästyisinkö siihen heti vai en, mutta jotain se kuitenkin kaipaa. Seinät ovat vaaleat lähinnä sen takia, että asuntomme oli reilu vuosi sitten myynnissä, emmekä toistaiseksi tiedä vuokraammeko vai myymmekö tämän asunnon tulevaisuudessa. Isompia neliöitä hiljalleen kaipaillaan, mutta saas nähdä mihin ratkaisuun vielä päädymme. Äitiyslomani on jo muuten ihan nurkan takana! Tällä kertaa mammalomani on itseasissa todella lyhyt, joka vähän jännittää etukäteen, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.


Vauvan pinnasängyn paikka on ollut tuolla ylhäällä näkyvän kuvan seinää vasten ja siihen se tulee nytkin. Kuopuksen ollessa vauva tuo päätyseinä oli tapetoitu kuviollisella tapetilla, josta en tykännyt ollenkaan. Nyt täytyy kesälomalla fiksailla tämäkin huone kuntoon, jotta vauvan on sitten tänne hyvä tulla. Uudisrakentamisessa on muuten se ongelma, että makuuhuoneet ovat usein todella pieniä. Tämä meidän aikuisten makuuhuone on kotimme isoin ja tämä on kooltaan noin 13m2. Huone on malliltaan pitkulainen ja toivoisinkin seuraavaan kotiin enemmän neliönmuotoisia huoneita. Vaatehuoneet on myös ehdottomat! Mutta haaveillaan sitten lisää, kun sen aika on. 

Huoneen matto on ihana uutuus sukhimatolta, palmikoitu Kalim -villamatto*. Matto on kooltaan 100x140 cm, joka on täydellinen koko meidän makuuhuoneeseen. Matto on aivan ihanan pehmoinen ja siihen on aivan mukava astua ensimmäisenä aamulla herätessään. Lastenhuoneesta löytyy pyöreä sukhi -huopapallomatto, jonka voit kurkata tästä postauksesta. Sukhimatoilla on myös muita ihania mattoja, kuten Marokkolaiset Beni Ouarain -matot, joita olen ihastellut myös jo pidempään. Löytyykö teiltä jo näitä ihastuttavia mattoja? Suositteko mieluiten puuvillaisia vai villamattoja?Millaista sävyä ehdottaisit makuuhuoneemme päätyseinälle?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

*matto saatu Sukhimatoilta

3 comments:

 1. Mistä syystä koti ei ole enää myynnissä? Miksi ette nyt sitten muuta jos on ahdasta? Muistaakseni olet pitkään (vuosia) puhunut että alatte rakentaa muttette vielä ole alkaneet. Kiinnostaisi tietää mitkä on olleet syyt ettei taloa näy? Koetko kerrostaloasumisen haastavaksi lasten kanssa? Miten esimerkiksi ulos lähtemiset onnistuu vauvan ja isompien lasten kanssa?

  ReplyDelete
  Replies

  1. Meillä on rivitaloasunto, joten hienosti onnistuu :D Mistä tämä kerrostalo idea tuli?
   Ei ole ahdasta, mutta kun keskimmäiset menee kouluun niin sitten täytyy viimeistään miettiä. :) meillä on elämäntilanne muuttunut sen 10 kertaa parin vuoden sisällä eikä opiskeluaikana paljon omakotitaloja rakennella, kun se vaatisi sen että olisin töissä :)

   Delete
 2. Teillä on kyllä kaunis koti ja makuuhuone <3 Ja onneksi (tai ehkä se ei aina ole onni) kotia saa laittaa ja se kasvaa perheen mukana ja varmasti tulee oikea hetki myös rakentamiselle.

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA