Narsissit lasipurkissa

April 01, 2018Pääsiäinen on käynnistänyt meidän perheessä oikean sisustusvimman! Tekisi mieli hankkia uusia raikkaita sisustuselementtejä ja aloittaa vähintäänkin joku remontti. Tällä hetkellä odotamme kuumeisesti, että noin 1,5 metrin korkuinen lumikinos sulaisi takapihaltamme ja pääsisimme viimeistelemään viime syksyllä aloitetun terassiprojektin. Laajensimme terassiamme viime kesän lopulla ja enää täytyisi asentaa näkösuojaksi tarkoitettu rimoitus paikoilleen. Terassille täytyisi myls kehitellä jonkinlaisia kalusteita, jotka luultavimmin toteutetaan DIY-projektin avulla. Terassilautojen sävytys olisi myös edessä ja sen oikean sävyn löytäminen on ollut melkoisen vaikeaa tähän mennessä, joten olisin kiitollinen kaikista vinkeistä terassin suhteen ! Eli jos jonkinmoista hommaa riittäisi koko kesäksi. Varasin viime viikolla kirpparipaikan ja olemme nyt painineet ihan tolkuttoman tavaramäärän kanssa pari päivää. Tuntuu ihanan virkistävältä tyhjentää kaappeja ja varastoja kaikesta turhasta.

Tämä kesä tulee olemaan ainutlaatuinen siinä mielessä, että vietän sen heinäkuun puoleen väliin asti opiskellen, jonka jälkeen jään äitiyslomalle! Lapset saavat siis olla koko kesän kotona, jota odotan oikein innolla. Ei siis tarvitse miettiä työpäiviä sitä, kuinka esikoinen pärjää pitkät päivät yksikseen kotona, vaan voimme viettää rauhallisia kesäpäiviä yhdessä. Puolison kesälomat jäänee loppukesään, jolloin voidaan sitten yhdessä jännäillä pienokaisen saapumista.


Meillä kävi pitkästä aikaa vieraita ja sain heiltä kassillisen raikkaita narsisseja, joita löytyy nyt useita pitkin kotia. Ongelmaksi muodostui se, ettei meiltä löytynyt kuin muutama ruukku ja täytyi pikaisesti keksiä jotain muuta. Löysin pinterestistä kivan idean istuttaa narsissit lasipurkkeihin ja asetelmista tuli kuin tulikin ihan yllättävän kivoja ja raikkaita! Oletteko kokeilleet istutella sipulikukkia vastaavanlaisesti?

Toivottavasti teidän muiden pääsiäinen on sujunut vähintäänkin yhtä rennoissa tunnelmissa kuin meidänkin 

Palataan taas!
x Emmi

6 comments:

 1. Tiedostatko millaiset riskit hiusten värjäämisellä raskausaikana on? Miksi värjäät? 9kk on lyhyt aika olla värjäämättä, miksi laittaa oma ulkonäkö lapsen terveyden edelle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tiedostan kyllä, olenhan ammatiltani parturi-kampaaja. :) sillä on suuri merkitys mitä tekee ja kuinka usein. Tämä on aihe, joka jakaa mielipiteitä ja jokaisen on hyvä tiedostaa riskit värjätessään hiuksia. Nykyisin on onneksi monenlaisia vaihtoehtoja hiusten sävyttämiseen. Itse värjään vaan niillä tuotteilla, jotka ammattilaisena tunnen.

   Delete
  2. Erityisesti jos tiedostat riskit, miksi värjäät? Itsekin pkna tiedän ettei värjäämisen haittavaikutuksia sikiöön ole voitu tarpeeksi tutkia. Kaikki tutkimukset kuitenkin viittaavat siihen, että myrkyt siirtyvät sikiönkin verenkiertoon. Se tuotteiden tuntemus ei tässä paljon paina, kun et tuotetta katsoessa tiedä mitä se sikiölle tekee. Tiedostava ihminen jättäisi värjäämisen raskausaikana pois, kuten jättää monet ruokaaineetkin.

   Delete
  3. onneksi sinä osaat toimia oman raskautesi kohdalla minua paremmin :) Jokainen tekee ne omat valinnat elämässä ja itse en mene tässäkään raskaudessa täysin suositusten mukaan. Ihanaa kevättä sinulle !

   Delete
 2. Huomasin Instagramissa et sulla alkaa kirppispöytä, ilmeisesti Mammuttikirpparilla? Milloin ja mikä pöytä? ;)

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA