PUOLIVÄLI

April 22, 2018

HUH, miten aika rientää! Tuntuu, että jouluaattona tehty positiivinen raskaustesti olisi ollut vasta eilen ja nyt raskauteni on jo puolessa välissä. Hurjaa. Rakenneultra on myös takana ja saimme tällä viikolla tietää lapsen sukupuolen.  Olen saanut todella paljon toiveita raskauskuulumisista, joten tässäpä pieni katsaus ja fiiliksiä juuri nyt. Lopussa sitten paljastus osuiko kiinalainen syntymäkalenteri tälläkin kertaa oikeaan vai ei ?!Oma vointi..
On tällä hetkellä aika hyvä. Pahoinvointi alkaa hellittää ja koen taas olevani elossa. Ruoka alkaa myös maistumaan, mutta mitään erityisiä mielitekoja ei ole. Aika perus ruoalla mennään ja jäätelöä voisin syödä 24/7. Liitoskivut sen sijaan vähän vaivaavat, muttei se kuitenkaan ollut mikään yllätys, että niitä tulee. Yöt nukun ihan super hyvin ja todella sikeästi! Näen myös paljon todentuntuisia unia. 

Opintojen ensimmäinen vuosi alkaa olla pian taputeltu ja seuraavaksi koittaa KESÄopinnot. Raskaaksi tuleminen kesken opintojen ei välttämättä monen mielestä ole paras idea, mutta meille tämä ajankohta on juuri täydellisen sopiva. Itseasiassa tämä on viimeinen mahdollinen hetkeni saada lapsia, koska olen päättänyt jo kauan sitten, etten tee lapsia yli 30-vuotiaana. Tämä johtuu monesta asiasta, mutta suurin syy on se, että olen saanut esikoiseni 19-vuotiaana ja elämässä on vielä muitakin vaiheita koettavana kuin tämä. ♥ Myös lapsiluku tuntuu hyvältä meidän molempien mielestä. Äitiyslomani on tällä kertaa melko lyhyt ja jatkan opintojani näiltä näkymin jo tammikuussa 2019, iik! Tämä on siis tämän hetkinen suunnitelma, mutta sekin joustaa tarvittaessa. Päätös johtui todella monesta asiasta ja ainakin vielä nyt tuntuu siltä, ettei tämä ole ihan mahdoton idea. Kevyesti aloitellaan ja katsotaan sitten fiiliksen mukaan kuinka edetään.

Mutta on tämä kyllä aivan ihana tunne, kun vauvalla oli ultrassa kaikki niin kuin pitääkin. Kokonaisuudessaan odotus on meille kaikille nyt konkreettisempaa ja olimme Lapsimessuillakin ihan innoissamme kaikista ihanista vauvatarvikkeista. Saimme messujen avulla päätettyä muutaman isomman hankinnan, jotka laitamme tilaukseen viimeistään kesän alussa. Tein messuilta myös muutaman ihanan hankinnan meidän pienokaiselle ja tuntuu, että löydän eri verkkokaupoista koko ajan yhä ihanampia juttuja!

  
Palikat saatu MAIBOO

Ja kyllä, kiinalaiset ennustivat sen taas oikein, MEILLE TULEE TYTTÖ! Fiilis on ihan uskomaton ja olen vaan itkeä tihruttanut tästä onnesta monta päivää. Omat tuntemukseni tytöstä osuivat siis oikeaan. En edes osannut ajatella mitään poikien juttuja, joka oli todella jännä tunne. Lapseni ovat nyt siis joka toinen poika ja joka toinen tyttö! Niin super ihanaa! Osasitko aavistaa tämän oikein?Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA