IHO KESÄKUNTOON - OSA 2

May 03, 2018

Yhteistyössä Eco Beauty Joensuu

Noin kuukausi sitten kerroin siirtyneeni käyttämään ihonhoidossani luonnonkosmetiikkatuotteita ja nyt on aika tehdä ensimmäinen tilannepäivitys. Ensimmäisen kasvohoitoni jälkeen kasvojen iho alkoi puhdistumaan, jolloin siinä tapahtui hetkellinen räjähdys. Tilanne on jo tasaantunut, kun ihoni on alkanut tottumaan täysin uusiin tuotteisiin ja saamaan tarvitsemaansa kosteutusta. Kävin viikko sitten uudemman kerran kasvohoidossa, jossa ihoni tilannetta tutkiskeltiin ja kosmetologi pysty jo silloin havaitsemaan siinä pieniä positiivisia muutoksia. Ihonpuhdistuksen sijaan ihoani kosteutettiin ja rauhoitettiin tehotuotteilla. Ihoni on nyt huomattavasti pehmoisempi ja tasapainoisempi,  mutta ihossa havaittiin edelleen sellaista herkkyyttä, joka esti mekaanisen ihonpuhdistuksen tekemisen, joten se siirtyi tuonnemaksi. Nyt siis hoidan ja vahvistan ihoa vielä hetkisen ennen varsinaista ihonpuhdistusta.Sain mukaani kaksi ihanaa tuotetta, joita olen muutamaan otteeseen ehtinyt testailla. Olin kaivannut joka päiväiseen ihonpuhdistukseen kasvovettä ja sain mukaani herkälle iholle tarkoitetun ESSE Sensitive Toner -kasvoveden. Kasvoveden raaka-aineet ovat 99,95% luonnollista alkuperää, ja  99% raaka-aineista on luomutuotettuja. Käytän tätä kasvovettä normaalisti aamuin illoin kasvoveden tapaan, ja toisinaan myös pitkin päivää rauhoittamaan, kosteuttamaan ihoa ja vahvistamaan ihoa suojaavaa “mikrobikilpeä”. ESSE Sensitive -sarjan tuotteet ovat selvästi tässä vaiheessa iholleni hyviä, kun totuttelen vielä käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Toisena tuotteena sain testattavaksi MADARAn CityCC -voiteen, jota olen kaipaillut kesän lähestyessä meikkipussiini! Nyt kun ihoni alkaa olemaan paremmassa kunnossa, olen pystynyt käyttämään tätä kevyesti peittävää, sävyttävää päivävoidetta meikkivoiteen tilalla. Tämä CC-voide sisältää suojaa ilmansaasteilta ja tasoittaa ihon sävyn virheitä ja epätasaisuutta, kuten kalpeutta, punoitusta, sameutta ja pigmenttiläiskiä. Tuote on tieteellisesti todistettu suojaavan ihoa kaupungin ilmansaasteilta vahvistaen ihon hyvää mikrobikantaa ja ehkäisten tulehduksia ja ihohuokoisten tukkeumia. Voide suojaa auringon UVA/UVB säteiltä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti! Itselläni on käytössä sävy light beige. Kuvailisin tuotetta melko täydelliseksi kesäiholle!

Tässä kuvassa iho ilman meikkiä ja CC-voiteen kanssa


Eco Beauty tarjoaa verkkokaupassaan koodilla EMMI15 -15% alennusta tästä MADARA CITY CC-voiteesta. Suosittelen ehdottomasti testaamaan jos et ole vielä kokeillut! Shoppailemaan pääset täältä.

*LISÄKSI*
ÄITIENPÄIVÄ lähestyy ja halusimme yhteistyössä Eco Beautyn kanssa arpoa lahjakortin jalkahoitoon! Osallistumaan pääset instagram -tililtäni @emmidaily


Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA