Ihon hoito raskaana – näin ehkäisen raskausarpia

May 28, 2018

Yhteistyössä Eco Beauty Joensuu

Sain ensimmäiset isoimmat raskausarvet vasta toisessa raskaudessa, jolloin raskauskiloja kertyi melkein 20 kg! Vatsanahka venyi ja paukkui, samalla arpia tuli myös reisiin ja kylkiin. Kolmannessa raskaudessa uusia arpia tuli vain muutamia ja nyt tässä neljännessä raskaudessa olen ainakin toistaiseksi niiltä välttynyt. En kuitenkaan ole koskaan niistä jaksanut stressata, koska ne kuuluu asiaan ja raskausarpia tulee todella monelle raskaana olevalle. Oletko sinä välttynyt raskausarvilta?

Kävin äitienpäivän jälkeen jalkahoidossa Eco Beautylla ja sain sieltä mukaani testattavaksi pari tuotetta. Itsessään jalkahoito oli aivan ihana ja voin suositella sitä ihan kaikille. Jalkahoidossa voi käydä myös ennen kuin jalkoihin liittyviä ongelmia tulee, suosittelen testaamaan! Olin yllättynyt, etteivät jalkani olleetkaan niin pahat kuin olin ajatellut. Nyt jalat ovat olleet paljon pehmeämmät ja pääsin eroon isoimmista kovettumista. Kiitos vielä Eco Beautylle!


Ihonhoito rutiineihini kuuluu koko kropan (paitsi kasvot) kuivaharjaus, sekä huolellinen rasvaaminen. Kuivaharjausta olen tehnyt vasta pari viikkoa eli se on minulle aivan uusi ihonhoitorutiini. Oletko kokeillut kuivaharjausta? Kuivaharjaus pehmentää ihoa ja kuorii kuollutta ihosolukkoa. Se parantaa ihon pintaverenkiertoa ja vahvistaa lymfakiertoa ja vähentää turvotusta. Kuivaharjaus myös häivyttää selluliittia, se ei kuitenkaan katoa, mutta tasoittaa ihon pintaa. Lisäksi kuivaharjaus rentouttaa, ainakin itse pidän siitä tunteesta kun iho hieman kihelmöi hetkellisesti harjauksen aikana.


Sain Eco Beautylta testiin kuivaharjaukseen soveltuvat käsineet ja L'atelier des Délices Hydra Body Moisturising Lotion -Kosteuttavan Vartaloemulsion, joka imeytyy iholle todella nopeasti. Tämä vartaloemulsio sisältää rauhoittavaa sitruunamelissaa ja luomusertifioidut kasviöljyt aprikoosinkivi, argan, safflori ja manteli napakoittavat ja kosteuttavat vartalon ihoa pitkäkestoisesti. Tämän voiteen tuoksu on todella miedon toffeinen ja sopii hyvin herkälle iholleni. Olen tykännyt todella paljon tästä tuotteesta ja toivottavasti ahkeran rasvailun avulla raskausarpia ei tulisi enää lisää. 


Millaisilla tuotteilla sinä hoidat raskausvatsaasi ja ihoasi raskausaikana?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA