KEVÄÄN VÄLIKAUSIVAATTEET SS18

May 07, 2018

Lasten välikausivaatteiden valitseminen on ollut joka kausi melkoinen projekti, vaikka olenkin aiempina kausina luottanut vain tiettyihin hyväksi todettuihin brändeihin ja ostanut vaatteet suoraan heiltä. 

Tänä keväänä saimme iloksemme testata meille aiemmin tuntemattoman Nordbjørnin välikausivaatteita ja lähdimmekin testailemaan näitä raikkaita uutuuksia avoimin mielin. Saimme Jollyroomilta testiin kuorivaatteiden lisäksi myös sadeasut, jotka ovat olleet oikealla tehokäytöllä päivähoidon lisäksi meillä kotona. Minulle tärkeää lastenkuorivaatteissa on hyvä kulutuksen kesto ja tietenkin ainakin osittainen vedenpitävyys. Kotona käytämme hyvin harvoin sadeasuja, mutta päivähoidossa sadehousut ja takki puetaan aina kostealla kelillä. Voi olla, että kun jään taas hetkeksi kotiäidiksi, niin muistan taas miksi ne sadeasut ovat niin huippu juttu!


 Lapset saivat valita itselleen mieleisenväriset kuoritakit, joista neiti valitsi raikkaan keltaisen takin ja poika halusi ehdottomasti navyn sinisen takin. Tytöllä on koko 110 ja pojalla koko 100, vaatteet vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Tuo keltainen olisi ollut valintani pojalle, mutta se jää seuraavaksi sitten pojan käyttöön. Kuoritakeissa on teipatut saumat ja vesipilariarvo on 10000mm, joka on todella hyvä. Takin hengittävyys on 3000g/m2/24h, eli takeissa on hintaansa nähden todella hyvät ominaisuudet! Ulkonäkö on myös silmää miellyttävä ja käytännöllinen. Heijastimia löytyy myös useampia.

Kuorihousuissa on samat ominaisuudet kuin takeissa ja koot valitsin samat kuin takissa. Teipattujen saumojen lisäksi niistä löytyy BIONIC-FINISH®ECO-pintakäsittely, joka ei sisällä fluorikarboneja. Vesipilari ja hengittävyys on sama kuin takissakin, eli riittävä! Malliltaan housut ovat sopivan leveät, jolloin allekin mahtuu vaatetta. Housuista löytyy myös hyvät heijastimet edestä ja takaa.Kylmemmillä keleillä kuoriasujen alle puetaan fleecepaidat, jotka nämäkin lapset saivat valita itse. Lasten värivalinnat yllättivät minut täysin, vaikka olisin itsekin päätynyt samoihin sävyihin. Näitä fleecejä on ehditty käyttämään myös sellaisenaan ilman kuorikerrosta. On kyllä super ihanaa kun kelit lämpenevät!


Näissä sadeasut ovat ihanan raidalliset ja raidat tuovat näihin setteihin oman kivan raikkautensa! Pojalle tuli sininen raidallinen sadetakki ja sadehanskat fleecevuorella. Hauskana lisä hanskojen mukana oli tuo sadehattu, jollaista meillä ei ole vielä ollutkaan. Se on kyllä todettu käytössä hyväksi ja käytännölliseksi. Tyttö valitsi itselleen pinkin setin, jossa takki ja housut kuuluivat yhteen, lisäksi hän valitsi pinkit saderukkaset fleecevuorella. Näiden sadevaatteiden alle mahtuu hyvin muutakin vaatetta, etenkin nuo sadehousuja on mukava käyttää kuorivaatteiden päällä, niin kuin päiväkohoidossa aina sadekeleillä pukeudutaan. Ilmeisesti tämä setti on kuitenkin myyty jo loppuun, en niitä enää sivustolta löytänyt.


Me ollaan oltu todella tyytyväisiä näiden tuotteiden laatuun ja niiden hinta-laatusuhde on todella hyvä. Jos seuraavalle kaudelle on kuoriasut hankittuna niin kannattaa ehdottomasti pitää myös näitä hyvänä vaihtoehtona! Tällä hetkellä ne ovat tarjouksessa, mutta normaalihintaisenakin ne ovat todella edullisia. Uskoisin, että Nordbjørnin vaatteita tulee olemaan meillä myös tulevaisuudessa!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Yhteistyössä Jollyroom.fi
vaatteet saatu

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA