MOKKAPALAT MARIANNE -TWISTILLÄ (kananmunaton)

May 27, 2018

Meidän perheessä touko-kesäkuu on täynnä syntymäpäiviä ja tänä vuonna myös muutama muukin juhla mahtuu joukkoon. En haluaisi tarjota synttäreillä aina niitä samoja herkkuja joka vuosi, mutta jostain syystä aina ne suht samat jutut pyörivät mukana tarjottavissa. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävä poika toivoi perinteisiä syntymäpäiviä, joten sellaisethan sitten tulee. Olemme ainakin viimeiset 2 vuotta järjestäneet ne muualla kuin kotona, joten ihan kivaa vaihtelua tämä! Meidän lapset rakastaa mokkapaloja ja päätin perjantaina ihan extempore kokeilla mokkapaloja Marianne crush -rouheella! Mokkapaloista tuli ihan hyviä, joten päätin jakaa reseptin myös tänne blogiin. Ehkäpä näitä voisi jossain juhlissa kokeilla?


MOKKAPALAT MARIANNE -TWISTILLÄ (kananmunaton)

150 g voita
4,5 dl maitoa
4,5dl sokeria
7dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
3tl leivinjauhetta
3tl vaniljasokeria
0,5 dl Marianne crush -rouhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita voi ja maito. Yhdistä aineet keskenään ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia.


Kuorrutus

75g sulatettua voita
3/4 dl kahvia
6-7dl tomusokeria
3-4 rkl kaakaojauhetta

Sekoita ainekset keskenään ja kaada lämpimän pohjan päälle. Ripottele pinnalle Marianne -rouhetta oman maun mukaan (n.75g)


Järjestetäänkö muilla enää kotisynttäreitä? vai ulkoistatteko ne esimerkiksi johonkin puuhapuistoon?

Herkullista alkavaa viikkoa kaikille !

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA