IHO KESÄKUNTOON - OSA 3 (sis.alekoodin!)

June 14, 2018

Yhteistyössä Eco Beauty Joensuu

Iho kesäkuntoon -projektini on kestänyt pian jo kolme kuukautta ja kävin hetki sitten kolmannessa ESSE -erikoiskasvohoidossa, joka sisälsi myös ihon mekaanisen puhdistuksen. Näiden kolmen kuukauden aikana olen oppinut hoitamaan ihoani oikein juuri sen mukaan, mitä se todella tarvitsee – kosteutusta, kosteutusta ja kosteutusta. Kasvoissani on nyt huomattavissa seuraavanlaisia muutoksia lähtötilanteeseen:

* Pienentyneet ihohuokoset, ei enää niin paljon tukkeumia. Myös mustapäät ovat pienentyneet / hävinneet näkyvistä.
* Iho on pehmeämpi ja täyteläisemmän tuntuinen, ei enää samanlaista kireyttä kuin aiemmin.
*Vain kevyt meikki riittää! En tee enää samaa virhettä ja kuorruta kasvojani raskaalla meikillä, kesä mennään luonnollisella lookilla. 


On ollut kiva huomata, että sillä ihonhoidolla on todella merkitystä moneen asiaan, esimerkiksi meikkiin ja siihen, ettei sitä meikkiä edes enää niin paljon tarvita. Olen käyttänyt nyt kesäkuukausina oikeastaan ainoastaan kevyttä CC-voidetta meikkivoiteen sijaan, koska heleämpi kevyt meikki tuntuu raskaan meikkipohjan sijaan paremmalta vaihtoehdolta. Luulen myös, että se, etten käytä synteettisiä meikinpuhdistusaineita (ainoastaan ripsipidennykset puhdistan niille tarkoitetulla vaahdolla) on osa syynä ihoni parempaan kuntoon. Veden juomisessa on edelleen parannettavaa, mutta siihen uskon oppivani hiljalleen. Nyt kun tähän ihonhoitoon on rutinoitunut niin ei todellakaan tee mieli palata siihen vanhaan!

Sain testiin ESSEn sensitive -sarjasta uuden kosteusvoiteen, jota olen päässyt testaamaan vasta muutaman kerran. Koostumus on tässä ESSE hydro moisturizer -kasvovoiteessa on kevyempi kuin aiemmassa voiteessa ja näin ollen mukavampi käyttää. Tuote sopii  atooppiselle, herkästi reagoivalle normaalille ja sekaiholle sekä ihon erikois ongelmien hoitoon.  Lisäksi se rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Kosteusvoide imeytyy nopeasti ja soveltuu sekä päivä, että yövoiteeksi. Miedon tuoksuinen voide on suunniteltu rauhoittamaan herkkää ihoa tasapainottamalla ihon mikrobiomia. Ihon mikrobipopulaatiot muokkautuvat probioottisen Lactobacillus-uutteen sekä kahden prebiootin – inuliinin ja alfaglukaanioligosakkariditn – avulla. Voide parantaa myös ihon kosteudensitomiskykyä ja lisää ihon kimmoisuutta.Minun viimeisin kasvohoitoni oli syväpuhdistava, joka sisälsi tehotuotteiden lisäksi mekaanisen puhdistuksen mustapäille ja muille tukkeumille. Lisäksi hoidon aikana laitettiin juuri minun iholleni sopiva hoitava, puhdistava ja ehkäisevä Clarifying -tehohoitoampulli. Clarifying-ampulli on tehohoito näppyläiselle iholle joka sisältää tukkeumia. Tehohoito tasapainottaa liiallista sebumin tuotantoa, hoitaa näppylöitä ja vähentää ihon punoitusta sekä akneen liittyvää tulehdusta. Probioottiset uutteet ja prebiootit ylläpitävät mikrobiomin tasapainoa pitämällä aknea aiheuttavan bakteerikannan aisoissa. Varsinaista aknea minulla ei ole ihossani ollut, mutta siitä huolimatta paljon erilaisia näppyjä löytyy. Nyt raskausaikana ihoni tasapaino on vaihdellut todella paljon, mutta nyt näyttäisi olevan hyvinkin seesteinen vaihe.


Eco Beauty Joensuu tarjoaa koodilla EMMI18 heinäkuun loppuun asti ESSE erikoiskasvohoidon (75min) -15% alennuksella! Eli nyt kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa. 

ESSE erikoiskasvohoito voi olla:
Kosteuttava
tai
Tasapainottava
tai
Kirkastava
tai
Syväpuhdistava
tai
Vahvistava ihon tarpeen mukaan. 
Hoito sisältää hoidon tarpeen mukaisen hieronnan ja tehoampullin 


Mukavaa ja rentouttavaa loppuviikkoa kaikille! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA