Kesäkuulumiset ja kesän kuumimmat menopelit!

June 04, 2018En tällä hetkellä tiedä parempaa kuin tämä, että saan viettää koko kesän yhdessä mun ihanien lasten kanssa. Ihanat kiireettömät aamut ja kesäillat on vaan niin parasta! Vaikka olenkin niiiiin lomalla, siitäkin huolimatta kesäopinnot on suoritettava, joten kaikille töille on tehty aikataulutus, jotta pääsen aloittamaan äitiysloman hyvillä mielin heinäkuun alussa. Vähän toki jännittää miten energiat riittää vielä opiskeluun tässä kesän aikana, kun iltaisin uni tulee jo viimeistään kello 21, heh! Ehkä kuitenkin vielä selviän.

Meidän kesäterassi alkaa olemaan viimeistelyä vaille valmis ja tästä koko projektista tulee postausta, kunhan piha alkaa näyttämään kuvaukselliselta. Yritämme pienen pienen pihamme laitettua  valmiiksi juhannukseen mennessä, joten saas nähdä kuinka pysymme aikataulussa. Puolisoni kesäloma on vasta lasketun ajan lähellä, joten koko päiväistä työmiestä kotona ei löydy. Kiintymys tähän nykyiseen kotiin kasvaa vaan päivä päivältä ja on saada kodista enemmän meidännäköinen!Saimme Jollyroomilta kesäloman aloittajaisiksi muutaman kivan kesäkalusteen ja lisäksi kaikille lapsille omat todella kivat kulkupelit. Lapset saivat terassille uuden pöydän* ja hauskan kärryn*, jolla voi kuljettaa vaikkapa pihaleluja. Itse haluaisin laittaa siihen koristeeksi erilaisia kukkia, joten saas nähdä millaiselle käytölle se lopulta tulee. 

Meidän isot pojat ja neiti valitsivat itselleen Pinepeakin potkulaudat* ja kuopus aivan super hienon fillarin, joka kääntää katseita aina kun olemme ulkoilemassa. Poika oppi polkemaan ilman apupyöriä heti kun saatiin fillarikausi avattua ja tuo Pinepeakin mopopyörä* on hänelle aivan uskomattoman rakas. Onhan se kieltämättä hauskan näköistä, kun metrin pituinen kolmevuotias polkee menemään omalla mopolla. Ajo mukavuudeltaan se on myös hyvä, ainakin pitkiä lenkkejä sillä on ehditty ajella. Tämän pyörän mukana tulee myös apupyörät jos niille on tarvetta! 12" on meidän noin 100cm pojalle sopiva koko.

ilmarengas -potkulauta* / potkulauta*

Toivottavasti te muutkin olette saaneet nauttia näistä ihanista kesäpäivistä yhdessä rakkaiden kanssa ja pääsette pian lomailemaan. Meillä kesäloma alkoi ja jatkuu juhlien syntymäpäiviä! Tänään on edessä vanhimman lapseni juhlat ja loppuviikosta tyttären 5 v kemut!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Yhteistyössä Jollyroom
*saatu

2 comments:

  1. Mikset julkaise kommentteja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kommentit tarkistaa ulkopuolinen moderaattori, joka poistaa joukosta ne, joilla on tarkoitus aiheuttaa vain pahaa mieltä minulle tai ovat muulla tavalla loukkaavia. Vain seulonnan läpi käyneet julkaistaan :)

      Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA