OOT NIIN IHANA!

June 25, 2018

Kaupallinen yhteistyö Oot niin ihana

Oletteko kuulleet ihanasta, modernista vauvakirjasta nimeltään Oot niin ihana ? Olen ihaillut tätä ihastuttavaa omannäköiseksi rakennettavaa vauvakirjaa jo ennen kuin tein positiivisen raskaustestin ja en malttaisi odottaa, että pääsen askartelemaan tätä yhdessä perheen kanssa. Ideana olisi, että myös sisarukset pääsisivät osallistumaan kirjan täyttämiseen, koska vauva on heille todella tärkeä jo nyt.  Meiltä löytyy jokaiselta lapselta kaksi vauvakirjaa, joista sitten toista on täyttänyt myös lapselle tärkeät ihmiset esimerkiksi kummit. Tällä hetkellä tästä kirjasta on täytettynä vasta odotusaikaa ja niitä ihania fiiliksiä, joita olen raskauden aikana saanut kokea. Koin ne osittain hieman yksityiseksi, joten ihan kaikkea en näissä kuvissa paljasta. 

Oot niin ihana -vauvakirja on siitä NIIN IHANA, että se sopii täytettäväksi ihan kaikenlaisille perheille. Kokonaisuus koostuu 42 paperille painetusta sivusta, magneettisuljettavasta kansiosta ja kauniista säilytyslaatikosta. Kirjan raikas ulkoasu innostaa täyttämään kirjaa omalla persoonallisella tavalla ja siitä on helppo rakentaa juuri omannäköinen kokonaisuus. Itse olen käyttänyt täyttämiseen eri värisiä tusseja, teippejä ja tarroja. Oot niin ihana on täysin suomalainen tuote, johon on saatavilla myös paljon erilaisia lisäosia mm. lisäsivunippu, joihin voi kertoa neuvolakäynneistä, ensimmäisistä hetkistä.. Tämän nipun haluaisin hankkia myös meidän vauvan kirjaan!


Oot niin ihana -vauvakirjan laatikkoon mahtuu esimerkiksi ne pienen pienet ensimmäiset vaatteet, joissa vauva kotiutuu tai vaikkapa sairaalan ranneke, jonka olemme säilyttäneet jokaiselta lapselta. Oot niin ihanalta on saatavilla myös julisteita ja neuvolakortin -kotelo, joka on meillä aktiivisessa käytössä. Neuvolakortin kotelo on muovia, joten jos sen päälle läikähtää jotain niin sisältö pysyy varmasti suojassa.

Saan ilokseni arpoa tällaisen ihanan vauvakirjan instragram -tililläni @emmidaily, joten kurkkaa sinne jos suunnittelet vauvakirjan hankkimista omalle lapselle tai vaikka lahjaksi!

Ihanaa viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA