Perhossynttärit

June 11, 2018

Meillä juhlittiin lauantaina ihanan pienen porukan kesken neidin 5-v juhlia ja tänä vuonna teemana oli perhoset. Tyttö oli pitkään sitä mieltä, että myös tänäkin vuonna teemaksi tulisi Frozen, mutta onneksi hän ehdotti huhtikuussa, että perhoset voisivat olla parempi vaihtoehto. Juhlat onnistuivat mukavasti ja kaikki tarjottavat riittivät, vaikka pelkäsin, että toisin kävisi. Yllättäen suurinosa vieraista pääsikin tulemaan ja näin ollen saimme järkättyä tytölle juuri hänen toiveidensa mukaiset juhlat. Tytölle tärkeintä oli saada juhliin mahdollisimman paljon perhosia ympäri kotia hänen lempiväreissään, joita lopulta askartelin muutaman illan ajan. Nuo perhoset olisi nyt kiva hyödyntää jotenkin sisustuksessa, en vaan vielä tiedä miten! Ehkä pinnasängyn päätyseinällä? Koristeluihin saimme apua Yours Mine Designilta, joka lähetti meille yhden ihanan peach pink -kattauspaketin. Näistä paketista tulleista koristeista on varmasti iloa myös tulevissakin juhlissa! Tässäpä kuvapläjäys meidän perhossynttäreistä. 


Tarjolla oli:
vadelma-mansikka-valkosuklaa -juustokakku (gluteeniton)
Mansikkakakku (kananmunaton)
keksejä
popcornia
vaahtokarkkeja
kanapiirakkaa (gluteeniton)
karjalanpiirakoita
mehua
kahvia/teetä

Aika simppelillä ja helpoilla tarjoiluilla mentiin jälleen kerran. Kakutkin onnistuivat pienten ongelmien jälkeen ihan yli odotusten  Eniten jännitti kananmunattoman kakkupohjan tekeminen, mutta sekin onnistui yllättävän hyvin. Seuraavat juhlat on meidän vauvan ristiäiset, iiks! Sinne en ajatellut leipoa kovinkaan paljon itse, ehkä jotain pientä kuitenkin. Mutta onneksi nyt on pieni tauko juhlimisesta, sen verran monet kemut ollaan juhlittu parin viikon sisällä, heh! Kakkukiintiö on siis hetkeksi täytetty.

VINKKI! Jos teillä on esimerkiksi juhlat tulossa niin koodilla Emmi20 -20% alennusta http://www.yoursminedesign.fi, josta löytyy mm. ihania uutuus juhlakoristeita! Alekoodi ei koske Bobleseja :)


Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

1 comment:

  1. Onpa teillä ollut kaunista 💕🌸☺️ Täällä olisi STAR WARS juhlat ensi kuussa 😅

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA