Lastenhuoneen moderni ja tyylikäs pallomeri (sis.alekoodin!)

July 28, 2018


Kaupallinen yhteistyö MOImini kanssa

Lastenhuoneiden sisustaminen on minulle todella mielekästä puuhaa ja tykkään vaihdella järjestystä, milloin mitenkin päin. Toisinaan sama huonejärjestys kestää pitkiäkin aikoja, mutta nyt tämän ihanan raskauden aiheuttaman pesänrakennusvieetin takia olen sisustustanut hieman joka nurkkaa uusiksi. Vielä olisi edessä pieniä maalauspuuhua ennen vauvan syntymää, mutta saas nähdä milloin hän sitten lopulta päättää tulostaan, että ehdimmekö niitä edes tekemään. Mies jää onneksi pian lomalle jännäilemään kanssamme vauvan saapumista! 


Eilen päättyi iiiiihana instagram -arvonta, jossa palkintona oli aivan super kiva Misioo -pallomeri yhteistyössä MOImini kanssa. Oletteko kuulleet tästä ihanasta uudesta verkkokaupasta, jonka valikoimiin kuuluu laadukkaita ja käytännöllisiä skandinaavisia lastentarvikkeita, leluja ja lastenhuoneen sisustustuotteita? MOIminin valikoima laajenee vielä tulevaisuudessa, joten kannattaa ehdottomasti olla kuulolla! Omiin suosikkeihini kuuluu tietenkin pallomeret ja nuo kuvissa näkyvät ihastuttavat ripset, jotka kiinnittyvät seinään kuten seinätarrat.


Lapset saivat hiljattain oman marmorikuvioisen pallomeren MOIminiltä ja se on ollut kaikin puolin aivan yllättävän ihana. Ajattelimme pallomeren olevan erityisen kiva meidän tulevalle vauvalle, mutta 3,5v ja 5v lapset innostuivat siitä ihan täysin. Pallomeressä on köllötelty katsellen samalla elokuvaa ja leikitty vuorotellen ja yhtä aikaa sitä sun tätä. Ulkonäkö tässä tuotteessa on todella kaunis ja tuo marmorikuvio on edelleen yksi suosikeistani kaikenlaisissa esineissä. Meidän tammiparketin takia tykkään suosia valkoisia ja vaaleita huonekaluja, joten tämä kaunokainen sulautuu joukkoon kivasti.

Pallomerellä on kokoa 90 x 40 cm ja pakkauksessa tulee mukana 200 palloa, joille on oma säilytyspussukka. Pallomeri on suunniteltu Tanskassa ja se on CE- hyväksytty EU- standardien mukaisesti. Lastenhuoneen lisäksi tämä seilaa myös muissa kotimme tiloissa esimerkiksi olohuoneessa se on todella tuttu näky. Pallomeren kehikko on ihanan pehmeää ja joustavaa, jonka vuoksi siinä on mukava leikkiä ihan pienenkin lapsen. Tuote on valmistettu korkealaatuisista, luonnonmukaisista ja kestävistä raakamateriaaleista ja tuo veluurikangas tuntuu ihanalta herkkää ihoa vasten. Itseasiassa ilman palloja tuo kehikko toimii mainosti myös leikkikehänä pikkuiselle! 


MOImini tarjoaa koodilla emmidaily -10% alen kaikista Misioon tuotteista eli pallomeristä ja ihanista leikkimatoista. Alekoodi on voimassa 5.8. saakka. Koko MOIminin valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA