pesänrakennuspuuhia

July 08, 2018


Huh heijaa! Se olisi jo HEINÄKUU! Kyllä huomaa, että laskettuun aikaan on enää vain alle 2 kuukautta, kun pesänrakentaminen on alkanut ihan hirveällä tohinalla. Meillä on ollut haaveissa jo pidempään uusi sohva olohuoneeseen ja nyt viimein jopa puolisoni on nykyiseen sohvaan kyllästynyt. Uusi sohva olisi vielä tänä vuonna hankintalistalla, mutta täysin yhteisymmärrystä ei vielä ole syntynyt siitä, millainen se olisi. Olen haaveillut jo ties kuinka kauan valkoisesta Ikean Söderhamn -sohvasta erilaisilla kokonaisuuksilla ja se sopisikin melko kivasti meidän olkkariin. Kokemuksia en ole tästä sohvasta kovinkaan paljon kuullut, mutta jos jollain on käyttökokemuksia niin kuulisin mielelläni lisää! 

Tälläistä kokonaisuutta olen nyt miettinyt eli erillinen nojatuoli ja 3 istuttava sohva.


Vai sittenkin joku muu vastaavanlainen? Millaisia sohvia teiltä löytyy? 

Värinä valkoinen olisi ihana, koska nykyinen sohva on vaaleanharmaa eikä tumma sohva ole vaihtoehto pienehköön tilaan. Meillä oli ennen tuota harmaata sohvaa musta Bellus -merkkinen jättikokoinen divaani ja se kyllä oli laadultaan ihan huippu. Mietinkin miten hyvin Ikean sohvissa kohtaa tuo hinta ja laatu? Hinta näissä Söderhamn -sohvissa on todella edullinen verrattuna aiempiin sohviimme!

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

1 comment:

  1. Meillä on ollut tuo sana bellus-jättiläinen!!Nyt meillä on Ikean Ektorpit. Mies valitti aikansa,onhan näissä istuin osa paljon pienempi kuin siinä Belluksessa,mutta nykyään sekin on ihan tyytyväinen. Itse rakastan näitä!!!niin ihanaa kun saa vaihdettua järjestystäkin välillä! Meillä on valkoisena nämä ja mun mielestä ainakin näissä on tosi hyvä laatu. Pesen päällisiä kuitenkin tooosi paljon,eikä oo nukkaantunut tai menettänyt ryhtiä ollenkaan. Teillä on kyllä ihanan selkeä olohuone♡♡

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA