UUTTA KOTONA - ihanat sisustustaulut

July 31, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Desenio


Seinien sisustaminen on yksi aihe, joka on jostain syystä minulle todella vaikeaa. Tykkään siitä, että meillä kotona on selkeät pinnat ja, että kaikki kalusteet sopivat toisiinsa, enkä halua täyttää kotia turhilla tavaroilla ja esineillä. Juuri, kun tyhjänä ammottavat seinät alkoivat todella häiritsemään, saimme valita yhteistyön merkeissä Deseniolta muutaman uuden julisteen, jotka ovat tuoneet kivasti uutta eloa kotiimme. Desenio on tuttu meille jo pidemmän ajan takaa ja julisteiden laatu on ollut aina todella hyvä. Julisteet on painettu tarkasti laadukkaalle paksulle paperille, joka kestää hyvänä vuosia. Makuuhuoneeseemme on vielä tulossa vielä aivan uudenlaista ilmettä tauluseinän muodossa, joka tulee muodostumaan meidän vanhoista ja uusista julisteista. Lupaan sitten vilauttaa kuvia täällä blogissakin, kunhan päätyseinä on saatu maalattua!


Eteisen käytävään tuli uutena ihana julistepari, jotka oikein huusivat toisiaan. Näihin julisteisiin ihastuin ensimmäisenä avattuani Desenion shopin. Tykkään kovasti kaikenlaisista mindfulness -tekstitauluista ja tuo valokuvajuliste suuresta aallosta meressä oikein kutsui itsensä meille! Aallon kaveriksi valikoitui yksinkertainen mindfullness -tekstitaulu teemaan sopivalla tunteista kertovalla ajatuksella.


Desenion sivuilta löytyy todella paljon erilaisia vaihtoehtoja ja vietin siellä aikaa vähintään pari tuntia, ennen kuin tein lopullisen valinnan näistä julisteista. Makuuhuoneeseen valitsin kolme uutta julistetta, jotka ovat pyörineet viimeisen kuukauden ajan erilaisilla asetelmilla eri kohdissa. Tuo kuvissa näkyvä suuri pilvi -juliste oli myös yksi heti alkuun valitsemistani suosikeista ja se onkin ihanan rauhoittava! Julisteen kaveriksi valitsin yksinkertaisen breathe -tekstitaulun ja kauniin piirretyn naked lines -julisteen.


Loppuun vielä saan tarjota teille seuraajilleni alekoodin Desenion julisteisiin!
Koodilla “MUSTAVALKOISTA” saat 25% alennusta julisteista* 31.7.-2.8. välillä
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Mukavaa tiistaita kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA