Kuvamuistoja odotusajasta by Linnolahti Photography

August 11, 2018

Yhteistyössä Linnolahti Photography


Päätin heti plussatestin tehtyäni, että tässä raskaudessa haluan ehdottomasti käydä ikuistamassa raskausvatsani ammattilaisella. Tämä raskaus on siinä mielessä ainutlaatuinen, että tämä jää monen syyn takia viimeiseksi, joten kyllähän tästä on täytynyt ottaa kaikki ilo irti! Sain iloksemme viime keväänä yhteydenoton ihanalta Linnolahti Photographyn Elinalta, joka kutsui meidät  kuvaukseen studiolleen, eikä tarvinnut montaa kertaa miettiä suostuisinko! KYLLÄ! Heti siitä päivästä lähtien aloin etsiä kuvauksiin sopivia mekkoja ja kaksi ihanaa löysinkin. Kuvia saimme todella paljon ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä niihin. Suosittelen Elinaa ehdottomasti kaikille odotuskuvauksen haluaville. Me matkustimme kuvaukseen Joensuusta asti ja tämä oli todellakin sen arvoinen kokemus.

Kokosin blogiin muutamia suosikkejani kuvauksista, mutta luulenpa, että loput näkyvät somessa myöhemmin! Oli kieltämättä vaikea valita, koska kuvat olivat kaikki niin ihania ja meidän tyylisiä. 


Odotuskuvauksen lisäksi Linnolahti Photography kuvaa myös vastasyntyneitä, isompia lapsia, perheitä.. Elina kuvaa oman kotistudionsa lisäksi mielellään myös miljöössä tai vaikkapa juuri sinun kotonasi alueella Helsinki, Vantaa ja Espoo. Kurkkaa lisää täältä. Elina on myös Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan takana eli jos olet vailla kaunista vaaleansävyistä vauvakirjaa niin kurkkaa lisää täältä. Meiltä löytyy myös tämä vauvakirja ja se on aivan ihana.

Tänään me vietämme kuudennetta hääpäivää tuon rakkaan puolisoni kanssa 
On niin suuri onni, että olen löytänyt juuri hänet vierelleni ja pian meille syntyy kolmas yhteinen lapsi!

Ihanaa viikonloppua kaikille 

4 comments:

  1. Vähän häiritsee ettet kertaakaan katso kameraan päin. Tulee sellainen nolostunut vaikutelma. Muuten kauniita kuvia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niitäkin oli runsaasti joissa katsoin, en vaan halunnut kaikkia tähän laittaa, koska myös puolisostani oli liian tunnistettavia kuvia :) Instagramissa tulee varmasti osa julkaistua :)

      Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA