Meidän valinta: BUGABOO FOX

August 30, 2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Lastenvaunujen hankkiminen on mielestäni yksi tärkeimmistä investoinneista koko vauva-aikana ja ne kannattaa ehdottomasti hankkia harkiten. Kyseessä on usein lastentarvikkeista se kaikkein arvokkain hankinta, joten senkin puolesta suosittelen tutustumaan tarkasti erilaisiin malleihin, jotta löytyisi se juuri perheen tarpeita parhaiten vastaava merkki ja malli. Lastenrattaita tarvitaan usein se noin 3-vuotta ja mikä sen parempaa kuin pärjätä yksillä rattailla koko se aika, siispä nykyisin suurin osa taitaakin olla yhdistelmävaunuja. Näin me ainakin ajattelemme ja yksien rattaiden tulisi taipua moneksi jo säilytystilojenkin takia. Meillä molemmilla on kokemusta useasta eri vaunumerkistä ja meidän tarpeita parhaiten vastaava merkki on ollut tähän mennessä Bugaboo. Kuopuksen vauva-aikana hankimme ensimmäisen kerran Bugaboon vaunut ja ne olivat ehdottomasti yksi parhaista päätöksistä ikinä. Hinta niissä on korkea, mutta tässä postauksessa kerron, mistä ne voi saada todella paljon edullisemmin! Siispä emme juurikaan edes testanneet muita vaihtoehtoja, kuin Bugaboon vaunuja ennen ostopäätöstä näistä vaunuista.


Bugaboon vaunujen jälleenmyyjiä on Suomessa vain muutama ja harmiksemme kaikki sijaitsevat Etelä-Suomessa. Pääsimme testaamaan Bugaboon uusinta Fox -mallia yhden helsinki-reissun yhteydessä ja jo silloin päätimme hankkia juuri nämä vaunut meille. Tästä alkoikin melkoinen selvittäminen mistä vaunut lopulta kannattaa tilata ja yksi isoin kriteeri oli ehdottomasti ASIAKASPALVELU. Itselleni palvelualan ammattilaisena hyvä asiakaspalvelu on tärkeää ja, koska olimme jo lähtökohtaisesti valmiita sijoittamaan vaunuihimme suuren summan rahaa, täytyi silloin myös asiakaspalvelun oltava nopeaa, ystävällistä ja joustavaa. Näillä perusteilla päädyimme tilaamaan Bugaboot Hollannista Baby Plussalta. Yksi tärkeä kriteeri oli myös hinta, Suomessa Bugaboon vaunut maksavat jopa 200-300 euroa enemmän kuin ulkomailta tilatessa, vaikka kyseessä on aivan sama tuote! (tähän en ole laskenut blogin kautta saamaani alennusta vaunuista) Kyseessä on siis todella suuri säästö etenkin, kun usein vaunut joutuu joka tapauksessa tilaamaan.


Viestittelymme Baby Plussan kanssa tapahtui englanninksi, mutta se oli siitäkin huolimatta sujuvaa ja nopeaa. Vaunujen toimituksessa oli hieman viivettä kesän ja suosittujen värien takia, mutta lähtökohtaisesti toivoimmekin vaunujen toimitusta lähellä laskettua aikaa eli vasta elokuussa. Arvioitu toimitusaika oli 4-6 viikkoa ja jo 3 viikon kuluttua tilausvahvistuksesta saimme viestiä, että vaunumme olivat saapuneet tehtaalta heille! Baby Plussalla vaunut maksetaan vasta, kun ne ovat saapuneet tehtaalta heille, joka on reilu järjestelmä puolin ja toisin. Vaunut maksettiin sähköpostiin tulleen linkin kautta ja jo seuraavana päivänä vaunut olivat lähteneet tulemaan suomeen. Toimitus oli varsin nopea ja vaunut olivat 3 arkipäivän sisällä meidän kotiovella! Baby Plussalla toimitus kotiovelle oli myös täysin ilmaista, eikä vaunuja tarvinnut lähteä erikseen hakemaan postista.


Yksi iso tekijä edellä mainittujen lisäksi oli se, että halusimme tilata samasta paikasta myös muitakin lastentarvikkeita, kuten esimerkiksi turvakaukalon, siihen kuuluvan telakan ja adapterin. Ne eivät kuuluneet tähän yhteistyöhön ja tilauksen avulla pystyin varmistamaan sen tilaamisen todellisen vaivattomuuden. Isoista hankinnoista, kuten vaunuista täytyy laittaa heille erikseen sähköpostia, jolloin on mahdollista kuulla se viimeisin tarjous ja toimitusaika tuotteille.

Kankaiden ja rungon värejä ehdin pähkäillä pitkän aikaa ja päädyin vaihtamaan ihan viime hetkellä valkoiset koristekapselit mustiin. Kaikki muut valitsimme mustana, mutta kuomuksi halusin Grey melangen sen kankaan takia. Kangas on hieman jämäkämpi kuin esimerkiksi mustassa vastaavassa. Kopan ja istuimen kankaan halusin mustana, koska tässä mallissa muoviset tukiosat ovat kankaiden väreistä riippumatta aina mustat. On siis kiva, kun tässä Bugaboo Fox mix & match mallissa on mahdollista valita aivan kaikki osat eri väreissä aina koristekapseleista lähtien.Vaunujen kasaaminen oli helppoa ja nopeaa, vaikka vaunut saapuivatkin osissa. Näissä Foxeissa parasta on se, että ne menevät kasattunakin pieneen tilaan, jolloin ne on mahdollista säilyttää vaikkapa kaapissa! Vaunuista on tulossa muutama postaus erilaisilla teemoilla, joten pysykää linjoilla jos nämä ihanuudet kiinnostavat. Vastaan myös mielelläni esimerkiksi tilaamiseen liittyviin kysymyksiin jos niitä ilmenee.

Onko sinulla kokemusta lastenvaunujen tilaamisesta ulkomailta?
Onko Baby Plus ennestään tuttu?

Tilauksesta saatu lisäalennusta Baby Plussalta bloginäkyvyyttä vastaan.

2 comments:

  1. Olisiko mahdollista saada uutta postausta foxeista? Oletteko olleet tyytyväisiä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viime viikolla tuli uusin :) eli kolme nyt tullut http://www.mustavalkoista.fi/2018/11/kayttokokemus-bugaboo-fox-osa-2.html?m=1 :)

      Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA