Neljäs ESSE -kasvohoito ja ihonhoitosuosikkeja

August 19, 2018

Kaupallinen yhteistyö Eco Beauty Joensuu

Kävin pari viikkoa sitten neljännessä ESSE -erikoiskasvohoidossa, jossa ihoni sai lisää kosteutusta ja hoitoa hellävaraisella kasvohoidolla. Kasvohoito oli tällä kertaa hemmotteleva, edellisellä kerralla se sisälsi myös mekaanisen puhdistuksen.

Kuuma kesä on ollut minulle todella haastava pelkän raskauden takia ja sen ihosta huomasikin, että se oikein huusi kosteutusta. Kesähelteillä kaikki kasvovoiteet ovat olleet ihan nounou tai kestäneet kasvoilla vain hetken kunnes ne ovat valuneet pois. Kasvohoidon yhteydessä minulle laitettiin hydroboost -tehoampulli, joka paikkaili kesän kuivattanutta ihoani. Nyt on siis otettava kunnon kosteutusjakso ennen talvea!

 Nyt viimeisimmän kasvohoidon jälkeen olen lähes täysin hullaantunut erilaisista kasvonaamioista ja ihonhoito rutiineihini on tullut mukaan ainakin kerran viikossa yksi kasvonaamio. Kuorin myös ihoani ainakin kerran viikossa. Kaikki tehokosteuttavat kasvonaamiot ovat tällä hetkellä suosikkejani ja niiden käyttö yhdessä laadukkaiden ESSE -tuotteiden kanssa on pehmentänyt ihoani huomattavasti. Sain ESSEltä testiin Clay Mask -savinaamion, joka syväpuhdistaa kuivattamatta ihoa. Naamio on detox-vaikutteinen ja se sopii ihan kaikille ihotyypeille. Tässä naamiossa erityisen hyvää on se, että sitä ei tarvitse pitää kasvoilla puolta tuntia vaan noin 5-10 minuuttia on aivan riittävä. Naamio jättää ihon ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi, tykkään kovasti! 


Clay maskin lisäksi sain Serumin, jota käytetään iltaisin ennen kosteutus/hoitotuotetta. Itselleni on tullut kesän aikana muutama pigmenttiläiskä, joiden ehkäisyyn tämä tuote sopii hyvin. Tämä täytyy ensi kesänä muistaa! Mutta raskausaikana iho on muutenkin herkempi pigmenttimuutoksille, joten osa syynä sekin niihin. Seerumi tuo iholle rutkasti lisää kosteutta, joten tämän tuotteen käyttöä ei kannata unohtaa Suomen kuivassa ilmastossa.


Yksi aivan uusi juttu ihonpuhdistuksessani on Konjac -sieni, jota olen käyttänyt nyt siitä asti kun sen sain. Puhdistan ensin ihoni kertaalleen, jonka jälkeen käyn sen läpi vielä sienen avulla. Etenkin jos meikkiä on ollut paljon niin puhdistan ne ensin pois, jonka jälkeen viimeistelen puhdistuksen sienellä.  Sientä voi myös käyttää suoraan puhdistustuotteen kanssa, mutta itse olen kokenut sen parhaimmaksi näin. Olen aiemmin kuullut tästä ihmesienestä ja nyt, kun se minulta löytyy en kyllä siitä luopuisi! Käytössäni on hellävarainen House of organicin konjac -sieni, joka kuorii ihoa kevyesti, eikä ärsytä edes minun herkkää ihoani. Suosittelen siis lämmöllä tutustumaan.  

Nyt odotan innolla millaisia muutoksia ihollani tapahtuu synnytyksen jälkeen, joka on edessä aivan pian. Koen, että näiden säännöllisesti käyttämieni ja erityisesti laadukkaiden tuotteiden ansiosta ihoni voi paremmin kuin koskaan ennen aikuisiällä. On ollut kiva huomata, kuinka tärkeäksi ihonhoitaminen onkaan tullut nyt kolmenkympin nurkalla ja se on ollut yllättävää, etten missään nimessä halua luopua näistä uusista rutiineista! 


 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ! 
No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA