Kauniit pitkäikäiset ruusut

September 30, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Flower Box Finland

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Täällä on nukuttu ja levätty viikonloppu todella hyvin pitkästä aikaa, mikä sen parempaa, kuin hyvin nukuttu yö näin vauvavuoden keskellä! Lisäksi päivä on ollut sateesta huolimatta super aktiivinen ja olen aivan täynnä uudenlaista energiaa kuin aiemmin.


Tulin kertomaan teille aivan upeista, vuosia hyvinä kestävistä kuihtumattomista ruusuista. Valkoiset ruusut ovat yksi minun lempi kukistani ja mikä sen parempaa kun saa ihastella näitä kauniita, aitoja ruusuja joka päivä ilman minkäänlaista kastelua ja varsien leikkuuta! Nämä ruusut on käsitelty hellävaraisesti ja täysin luonnollisin menetelmin, jonka ansiosta ruusut säilyttävät täydellisen ulkomuotonsa ja kestävät jopa 3 vuotta, huikeaa vai mitä? Olen jo kauan halunnut tälläisen ruusuboxin kotiimme ja olin erittäin ilahtunut kun sain sellaisen Flower Box Finlandilta


Näitä ruusuja on saatavilla kolmessa eri koossa, joista oma boxini on kokoa medium. Lisäksi saatavilla on useita kauniita värejä ja näin ollen jokaiseen makuun löytyy varmasti kauniit kukat. Mielestäni tämä boxi on ihana lahjaidea merkkipäivänä, yksikin ruusu on aivan hurmaava lahja vaikkapa ystävälle tai sille rakkaalle puolisolle. Ruusuista löytyy myös kaunis iso laatikko, joka olisi todellinen katseenvangitsija sisustuksessa. Omat valkoiset ruusuni ovat saaneet valtavasti kehuja ja ihastelua, enkä yhtään ihmettele. Nyt on kiva seurata, miten ne käyttäytyvät vuosien varrella.


Joko teiltä löytyy näitä kauniita kestoruusuja?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA