Kantaen

October 04, 2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
IPANAINEN

Ihanaa torstaita kaikille! Meillä täällä Joensuussa mittari näytti miinuslukemia, joka tarkoittaa minulle sitä, että syksy on nyt vihdoinkin tullut ihan kunnolla. Se tietää taas ihania yhteisiä metsäretkiä perheen kesken ja olemmekin suunnitelleet jo viikonlopulle makkaranpaistoretken! 


Meidän perhe ulkoilee paljon ja nyt kun meille on syntynyt vauva, olemme taas joutuneet miettimään ulkoiluvälineitä uusiksi. Vaunut hankittiin sillä idealla, että niillä pitäisi päästä maastossa kuin maastossa, mutta koska kaikkialle vaunuilla ei yksinkertaisesti pääse, oli ilo, kun Ipanaiselta kysyttiin kiinnostusta testata heillä myynnissä olevaa Tula Free-To-Grow -kantoreppua. Mietin jo raskausaikana kantorepun ja kantoliinan hankkimista, mutta silloin en vielä tiennyt, millainen sylivauva meille syntyykään. Melkoinen sylivauva hän todella on ja koska perheemme on iso niin kotitöitä ja menoja riittää ihan päivittäin. On ollut suuri helpotus, kun tämän repun avulla on mahdollista saada molemmat kädet käyttöön! Minulta operoitiin reilu vuosi sitten oikeasta ranteesta hermopinne ja se alkoi jo raskausaikana kipuilemaan uudelleen. Koska vauva viihtyy paljon sylissä ja käsillä kantaminen on alkanut rasittamaan rannetta uudemman kerran, niin kantoreppu on päässyt mukaan arkisiin askareisiin yhä enemmän. Koen sen juuri nyt isona apuna arjessa!


Tula Free-To-Grow kantoreppu sopii käytettäväksi vastasyntyneestä taaperoon asti. Vastasyntyneen tulisi painaa vähintään 3,2kg ja taaperoa tällä voi kantaa 20 kg asti. Tässä kantorepussa on todella helpot säädöt ja sen ansiosta sitä on todella helppo ja miellyttävä käyttää. Reppu on ergonominen kantaa ja ainakin meillä vauva viihtyy siinä mainiosti. Jos haluat kurkata, kuinka helppoa tämän kantorepun käyttäminen todella on niin kurkkaa video täältä! Meillä myös puolisoni on innostunut kantamisesta uudelleen ja myös hän kantaa vauvaa kantorepussa mielellään niin sisällä kuin ulkonakin. Parin viikon käyttökokemuksen perusteella olemmme todella tyytyväisiä :)Ipanaisen verkkokauppa on uudistunut ja sen kunniaksi koko viikko on täynnä huikeita tarjouksia! Tällä viikolla 1.10.-7.10.2018 vietetään kantamisen viikkoa ja sen kunniaksi mm. nämä Tulan reput ovat tarjouksessa. 

Myös minä saan ilahduttaa teitä lukijoita lahjakorteilla! Kannattaa ehdottomasti tulla kurkkimaan instagram tilini @emmidaily puolelle vielä tällä viikolla.

Miten sinä kannat?
Onko tämä Tula Free-To-Grow jo ennestään tuttu?

3 comments:

  1. Kiinnostaisi palautuminen raskaudesta! Olisiko tästä saanut postauksen? Kiinnostaisi muutenkin että millainen olet vartaloltasi neljän lapsen jälkeen, onko raskaudet jättäneet jotain merkkejä vai selvisitkö ilman. Entä imetätkö vauvaa vai onko hän pulloruokinnassa?

    ReplyDelete
  2. Moikka! Postaus odottelee jo luonnoksissa ja ajattelin julkaista kunhan vauva on kuukauden ikäinen :) Eli tulossa siis :)

    ReplyDelete
  3. Ois kiva jos tekisit postauksen jossa me lukijat saataisiin arvata teidän pikkuneidin nimeä!

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA