Käyttökokemus Bugaboo Fox - Osa 1

October 03, 2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ


Lupailin jo ensimmäisessä meidän vaunuista kirjoitetussa postauksessa, että meidän Foxeista on tulossa useampi postaus, jotka olen jakanut eri kategorioihin. Tässä postauksessa kerron siitä, että millaiset nämä vaunut ovat työntää kaupungilla, sekä kevyillä lenkeillä ns. kovilla teillä. Tässä vaiheessa käyttökokemusta on takana vajaa kuukausi eli vielä mennään aika ensifiiliksissä. Vaunut ovat olleet käytössä oikeastaan joka päivä niin lenkillä, kuten myös asioilla kaupungilla ja kauppareissulla. Kilometrejä on kertynyt jo useita kymmeniä, eli selkeä tuntuma on näihin vaunuihin on jo saatu.


Kun harkitsimme näitä vaunuja niin ensi tuntuma koettiin messuhallissa. Meillä oli kuitenkin kokemusta jo Bugaboo donkey duo -vaunuista, joten tuntuma Bugaboon vaunuihin/rattaisiin oli jo saatu. Bugaboon vaunut ovat tunnettuja keveydestä, tyylikkyydestä, yksinkertaisesta muotoilusta ja siitä, että ne mahtuvat pieneen tilaan myös kasattuna. Bugaboon Fox mallista löytyy jousitus, sekä nämä ovat kevyemmät ja mahtuvat pienempään tilaan, kuin esimerkiksi Buffaloissa, joista tämä on hiukan paranneltu versio. Nämä edellä mainitut asiat olivat niin merkittäviä parannuksia, että koeajaessamme erilaisia Bugaboon vaunuja tiesimme heti, että nämä on juuri ne meidän vaunut.


Yksi asia kuitenkin mietityttää vielä ajatellen tulevaa talvea ja loska-aikaa on se, että vaunut ovat todella kevyet, kevyimmästä päästä Bugaboon rattaita. On kuitenkin selvää, että kunnon loskassa ei mene eteenpäin muut kuin lumiaura, mutta sittenpähän sen näemme kun talvi tulee. Renkaat näissä vaunuissa rullaa kuin unelma ja työntömukavuus on myös noin 190 cm pitkälle työntäjälle hyvä.  Mukulakivikadulla toivoisin ilmakumipyöriä, mutta onneksi jousitus hieman pehmentää rullailua. Tasaisella tiellä esimerkiksi asfaltilla nämä kulkee ihanasti ja ei ihmekään, että tykkään niin kovasti lenkkeillä!

Vaunuja on helppo ohjata myös yhdellä kädellä ja etupyörien lukituksen ollessa pois päältä on näillä erityisen mukava rullailla esimerkiksi ahtaissa kaupoissa. Itse pidän pyöriä lukittuna oikeastaan vain lenkeillä, muuten näillä on mukavampi rullailla ilman lukitusta. Yksi iso plussa vaunuissa on tänä päivänä se, että useimpiin on mahdollista kiinnittää adapterin avulla turvakaukalo. Tämä systeemi on ollu meille oikea pelastus! Ei tarvitse enää kantaa turvakaukaloa kädessä vaan voi kätevästi klikata sen kiinni runkoon. Tämä on ollut iso helpotus ostoksilla, sekä esimerkiksi lasten harrastuksiin kuljettamisessa.

Tähän mennessä erityistä kiitosta saavat:
+ jatkettava, suojaava kuomu
+ jousitus
+ puhkeamattomat pyörät
+ työntöaisan korkeuden säätö

- sadesuoja, joka on tunnetusti todella huono.
- pienehkö tavarakori


Löytyykö teiltä lukijoilta Bugaboon Fox -vaunuja?
Mitä olette tykänneet?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA