Kiitollisuus - Mistä olen kiitollinen juuri nyt?

October 10, 2018

Perhe - Aina ensin ja aina se suurin asia mistä olen kiitollinen. Ihana puoliso ja ihanat lapset. Jokaisella tietysti omat hyvät ja huonot hetkensä, mutta silti, eniten olen kiitollinen heistä! Olen kiitollinen siitä, kuinka hyvä paketti me ollaan yhdessä!

Terveys - Siitä, että kaikki ollaan toistaiseksi vältytty kamalilta syystaudeilta. Viime syksynä oltiin tähän aikaan sairastettu vaikka mitä, mutta nyt olemme olleet yllättävän terveitä! Ja se jos mikä on OUTOA! On myös omituista, ettei minulla ole ollenkaan astmaoireita, kuten aiempina syksyinä. Olen myös kiitollinen siitä, että synnytys meni hyvin ja olen toipunut siitä todella hyvin.

Ystävät - Minulla on muutama hyvä ystävä, joiden kanssa vähintäänkin viestitellään päivittäin. On myös ihana ollut löytää uusia kavereita tämän viimeisimmän raskauden myötä. Tuntuu, että koko ajan tapaan tosi upeita ihmisiä ja ihana tutustua heihin!


Syksy - Tämä syksy on ollut aivan ihana ja olen siitä niin kiitollinen. Kesä oli aivan kamala helteineen ja olenhan syksyn lapsi, joten luonnollisestikin se syksy on mun vuodenaika! Ihana, kun saa pukeutua neuleisiin ja huiveihin! Kaikkialla on niin kaunista ja ilma on raikas. Voisin vaan lenkkeillä päivät pitkät tuolla luonnossa ja ihastella kuinka kaunista onkaan! Nämä postauksen kuvat on otettu kännykkäkameralla yhdeltä aamulenkiltä tällä viikolla. Oli ihanan kaunista ja kaikkialla huurteista!

Oma aika - Ollaan onnistuttu melko upeasti siinä, että myös minulla on mahdollisuus hengähtää ja tehdä asioita ilman vauvaa. Ja vieläpä niin, ettei vauva ole poissaoloani edes huomannut. Oma aika on tärkeää ihan kaikille, eikä sen järjestäminen ole todellakaan itsestään selvyys ainakaan meille, kun lapsia on näin monta. Vaatii suunnittelua ja mahdollisesti myös tukiverkoston hyödyntämistä. Sen kun pitää mielessään, että kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin! Aina jostain löytyy apua niin, että on mahdollista hetkeksi ottaa time out. Itse en ainakaan jaksaisi, jos arki pyörisi vain neljän seinän sisällä. Eli olen todella kiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus joskus hetkeksi irtautua arjesta.


Mistä viidestä asiasta sinä olet kiitollinen juuri nyt?


2 comments:

  1. Perheestäni❤️ ihanasta kodista❤️ terveydestä❤️ äitiystävistäni❤️ kauniista syksyisestä luonnosta❤️

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA