5 asiaa, joita en ole koskaan tehnyt

November 07, 2018

Meillä ihan kaikilla on varmasti joitakin asioita, joita emme ole koskaan tehneet ja ne asiat saattavat olla toisille aivan tavallisia juttuja. Kaikenlaisia Top -listauksia on aina hauska lukea ja tässä nyt TOP 5 asiat, joita minä en ole koskaan tehnyt tai kokenut!


1. Syönyt avocadoa leivän päällä.
KYLLÄ, luit oikein. Tämä on toisille aivan tavallista, mutta joku siinä ajatuksessa kovasti ällöttää. Aion kuitenkin seuraavalla kauppareissulla ostaa avocadon ja testata tätä! Me ei kyllä oikeastaan edes olla koskaan ostettu avocadoa, en ainakaan muista. Mistähän kaikesta sitä onkaan jäänyt paitsi?

2. Matkustanut Amerikkaan
Tämä on haave, joka tullaan kyllä toteuttamaan! Olen muutenkin matkustellut todella vähän, koska pelkään lentämistä. Ensimmäisellä ulkomaanmatkalla koin niin kamalat laskut ja ilmakuopat lentokoneessa, etten ole sen jälkeen kaivannut lentämistä. Muutenkin lentäminen tekisi ison muutoksen muuten todella pieneen hiilijalanjälkeeni, joka on vain 2400kg CO₂e/hlö/vuosi. Oletko testannut oman hiilijalanjälkesi? Testi löytyy täältä.

3. Omistanut autoa
Tai no, onhan meillä auto, mutta se ei ole minun, haha! Se on meidän, mutta en ole itse maksanut siitä euroakaan, muuten kuin vakuutuksista. Toisaalta meillä avioliitossa kaikki on yhteistä, myös rahat.

4. Ollut työttömänä
Olen ollut 15-vuotiaasta asti joka kesä kesätöissä ja aloitin työskentelemään kaupassa jo lukioaikana. En ole koskaan vieroksunut töitä ja olen aina ollut avoin erilaisille työmahdollisuuksille myös silloin, kun olin kesätöissä. Olen työskennellyt päiväkodissa, kaupassa, parturi-kampaamossa, siivoojana, avustaja vastaanottokeskuksessa, apulaisena ravintolan keittiössä, tarjoilijana.. Toivon, ettei minun tai meidän tarvitsisi koskaan kohdata työttömyyttä. Täällä Joensuussa on oikeasti melkeinpä lottovoitto saada töitä! Toivon kyllä, että saisin töitä sosiaalialalta valmistumisen jälkeen.

5. Hypännyt benjihyppyä
Tämä on taas sellainen juttu jota en voisi ikinä kokeilla. En ikinä! Hui!


Löytyykö sinulta asioita, joita et ole koskaan tehnyt ja haluaisit ne kokea?
Vai onko kaikki jo nähty?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA