Helpot Palomies -synttärit

November 19, 2018Kuten olen aiemmin sanonutkin niin rakastan järjestää helppoja, ihan perinteisiä stressittömiä syntymäpäiväjuhlia lapsille. Meillä on vietetty lasten syntymäpäiviä joka vuosi hieman eri teemoilla ja tällä kertaa meidän 4-vuotias poika valitsi teemaksi Palomies Samin. Hän on nykyisin mahdottoman suuri Palomies Sami fani! Ensin hieman tuskailin sitä, että mistähän teemaan sopivia somisteita löytyisi, kunnes ahkeran googlailun jälkeen niitä löysin ja päädyin tilaamaan muutaman teemaan sopivan koristeen. Nuo kuvissa näkyvät kattoon ripustettavat paperikoristeet olivatkin ihan erilainen juttu, mitä meillä ei aiemmin ole ollut, mutta ne toivat kivasti teemaa esille. Yleensä olen vielä laittanut pompomeja, ilmapalloja ja viirejä sinne tänne, mutta tällä kertaa en lähtenyt rönsyilemään näiden kanssa. Teemaan sopivat Palomiehen kypärät olivat hauska kaverilahja lapsivieraille.


Tarjoilut oli mahdottoman helpot ja todella perinteiset. Askartelin kartongista teemaan sopivia liekkejä somisteeksi ja niistä tuli ihan hauskoja! Ihan viime hetkellä löysin PikkuVaniljalta suloiset kakkukoristeet, joista toinen oli puinen setti, jossa tuli mukana kakkukoristeet vielä moneksi vuodeksi eteenpäin. Toinen oli pikkuruinen numero 4, jonka sai sytytettyä teemaan sopivasti palamaan!


Tarjolla oli:

Suklaatäytekakku
Mangojuustokakku (G)
Broileripiirakka (G)
Coctailpiirakat
Popcorn
Keksejä
KarkkejaKiitos, jos jaksoit rullata tänne asti !  Poika sai ihania teemaan sopivia lahjoja ja kummisedältä kauan toivomansa ukulelen. Tuolla kitaralla hän on pitänyt meille jo monet konsertit. Hauskaa, että minusta, rytmitaidottomasta ihmisestä voi tulla musikaalinen lapsi! ❤ 

Haluaisin lahjoittaa nuo katossa roikkuvat Palomies Sami -koristeet jollekin, koska en raaski niitä roskiinkaan laittaa. Eli jos sulla olisi tarvetta niille niin jätä kommenttia tuohon alle. Jos kommentoit anonyymina niin jätä sähköpostiosoite! Jos tulee useampi innokas samaan aikaan niin sitten arvon ne.

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!  

11 comments:

 1. Meillä on tulossa tammikuussa isot synttärit, kun juhlimme 1 ja 3 vuotiaita poikiamme. Esikoinen on myös palomies Sami fani, ja olisi näistä varmasti onnellinen❤️ matleena.rantonen@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä lähtee sinulle! Laitan vielä tänään spostia :)

   Delete
 2. Aivan ihanat palomiessynttärit! Mahtavia nuo lieskat, ei se paljon vaadi että saa sen oikean tunnelman! :)

  ReplyDelete
 3. Oi miten kauniit juhlat ollut ja niin simppelit mutta nätit koristeet! Meillä huomenna poika täyttää kaksi ja pitäisi jonkinlaisia juhlia suunnitella. Millä ohjeella olet tehnyt broileripiirakan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisin tehdä siitä reseptin blogiin :)

   Delete
  2. Minulta löytyikin jo vastaavanlainen! Pikkaisen eritavalla tein, mutta tässä ensihätään :) http://www.mustavalkoista.fi/2017/10/helppo-kanapiirakka-gluteeniton.html

   Delete
 4. Upeat koristelut! Täältä löytyis kans yks 2.5v Palomies Sami -fani. Mutta antaa mennä Matleenalle, kun kerkesi paljon ennemmin varata. :)

  ReplyDelete
 5. Ihanan näköiset juhlat ja juuri oikea tunnelma. :) Mistä olet ostanut mm. nuo lieskatikut?

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA