Hiussalaisuuksia - Parhaat herkut hiuksille!

November 15, 2018

*sisältää mainoslinkkejä


Taas on se aika vuodesta, kun hiukset sähköistyvät ja on aika nyt viimeistään elvyttää kutrit kesän jäljiltä. Moni aina kehuu somessa hiuksiani ja on kysynyt siitä miten niitä hoidan, joten ajattelin nyt tarkemmin kertoa tuotteista joita olen käyttänyt ja joita käytän edelleen. Minulle hiustenlaitto on helppoa ja mukavaa puuhaa ammattinikin puolesta, joten olisi kiva kuulla jos on aiheeseen liittyviä postausideoita, vaikkapa kampauksista? Sattumoisin omia suosikkejani oli todella hyvässä tarjouksessa, joten tälläinen postaus oli sen takia kiva tehdä.


Kaiken A & O on pestä hiukset 1-2 viikon välein syväpuhdistavalla shampoolla*. Myös päänahka kannattaa kuoria säännöllisin väliajoin etenkin jos käyttää paljon muotoilutuotteita. Tehokkaimpia ja käytetyimpiä tuotteita on ollut tämä KMS -syväpuhdistava shampoo* ja jos haluaa pihistää niin tässä Goldwellin syväpuhdistavassa shampoossa* on edullisempi litrahinta. Itse ostan shampoot yleensä isoissa litran pulloissa, jos tuote on hyväksi todettu. Syväpuhdistavista tämä Wella SP syväpuhdistava shampoo jättipullossa* ja päänahkaa kuoriva Clear Scalp shampeeling -tehohoito* ovat olleet pitkään omia suosikkejani. Shampeeling auttaa pitämään hilseen ja kutinan poissa päänahasta ja jättää ihanan raikkaan tunteen päänahkaan!

Pesen hiukset yleensä joka toinen päivä, joka on ollut aika hyvä väli jo kauan. Toisinaan, etenkin kesällä tai enemmän urheillessa pesen hiukset päivittäin, mutta niinä päivinä kun en pese, käytän kuivashampoota** viemään likaisuuden tuntua pois. Käytän hiukselleni oikeastaan tällä hetkellä vain ja ainoastaan kosteuttavia tuotteita syväpuhdistavien tuotteiden lisäksi. Ehdoton suosikki on KMS Californian Moist Repair shampoo*, joka kosteuttaa, mutta myös korjaa hiuksia sisältä päin. Tästä shampoosta hankin myös isomman pullon juurikin sen litrahinnan takia. Toinen suosikki on Paul Mitchell Instant Moisture Daily -shampoo*, joka jättää hiukset ihanan tuuhean tuntuisiksi. Tästäkin shampoosta löytyy kahta eri pakkauskokoa.Hiusten hoidossa suosin eniten hiuksiin jätettäviä tuotteita*, mutta vähintään kerran viikossa laitan myös jonkinlaisen tehonaamion*. Usein annankin naamion vaikuttaa hiuksissa löylyjen ajan saunassa, hiukset tietenkin pyyhkeeseen kiedottuina! Lempparini kautta aikojen ovat olleet Goldwellin pikanaamiot, niin helppoja ja nopeita. Erityisesti tämä vaaleille hiuksille tarkoitettu maski* on ollut salainen aseeni. Eikä haittaa, että on tummat hiukset, kun alta löytyy rutkasti käsittelyjä. Yksi suihkutettavista hoitoaineista, joka tekee hiuksista tuuheamman tuntuiset on ihana KMS Californian Addvolume -hoitosuihke*. Yksi suosikeistani on myös mekaaniselta rasitukselta suojaava Wella SP Reverse Reganerating -hoitosuihke*. Erilaisia hoitosuihkeita* löytyy ihan jokaiselle hiustyypille sopivia ja jokaisella merkillä on aina omat juttunsa. Parhaiten sinulle sopivat tuotteet saat kysymällä kampaajaltasi.


Jos haluat todella hyvää keltaisuuden taittoa vaaleista hiuksista niin suosittelen ehdottomasti tätä ihan parasta Lorealin silver shampoota*! Tämä tuote tekee todella harvoin sinertävää lookia, mutta taittaa kuitenkin voimakkaasti. Toinen monen vaaleaverikön suosikki on Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo*, jonka kanssa kannattaa olla varovainen jos omaa huokoiset hiukset. Näitä voi mainiosti laimentaa tavallisen shampoon kanssa.

Loppuun vielä pari vinkkiä. Maailman paras vaha* miehille on ehdottomasti Goldwellin Roughman ja se on usein loppu monesta paikasta. Eli jos haluat tehdä puolison tai ystävän onnelliseksi niin suosittelen sitä lämpimästi. Tämä on myös oman puolisoni suosikki!

Myös aiemmin vinkkaamani ihanat joulukalenterit* olivat huippu hyvässä tarjouksessa Cocopandalla!

Mukavaa torstaita kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA