Ihana idea vieraskirjaksi kastejuhlaan!

November 13, 2018

Bongasin jo odotusaikana ihanan idean vieraskirjaksi kastejuhlaan ja sain kun sainkin sen toteutettua. Askartelin tämän itseasiassa juhlia edeltävänä yönä, koska meinasin sen aivan unohtaa. Tarkoituksena oli keksiä tekemistä vieraille siksi aikaa, kun saamme laitettua kahvitarjoilun esille. Toisena vieraskirjana käytetyn "Suloisia hetkiä" -kirjan saimme lahjaksi ihanalta Elinalta, joka otti myös meidän odotuskuvat. Odotuskuvat voit kurkata tästä postauksesta! Loppuun laitoin kuvan miltä tämä lappunen näytti kokonaisuudessaan, voit sen siitä vaikkapa napata itsellesi talteen !


Juhlien päätteeksi oli kiva huomata, että kuinka moni oli tämän täyttänyt ja kuinka ihania vastauksia olimme saaneet! Tästä tuli aivan ihana muisto meidän tytölle. Harmi, etten ole vastaavanlaista aiemmin tajunnut toteuttaa. Vastaavan voisikin toteuttaa tytön 1 v juhliin!


Tässä vielä tämä minun tekemäni pohja. Muokkasin vaan nimen ja päivämäärän pois, joten nyt siihen on näppärä käsin kirjoittaa oman lapsen nimi ja juhlien päivämäärä!


Oletteko toteuttaneet vastaavanlaista?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA