Kastekranssi sisustuksessa + arvontavinkki

November 10, 2018


Juhlimme viime sunnuntaina pienen tyttäremme kastejuhlaa, jonne tilasin muutamia kukkia paikallisesta kukkakaupasta. Tälläkään kertaa en halunnut mahtipontisia kukka-asetelmia, vaan kahvipöytiä koristi sirot harsokukat ja kastemaljan ympärille teetin kastekranssin. Kastekranssi oli itselleni ihan uusi juttu, enkä ollut koskaan tullut ajatelleeksi sellaista muiden lasten ristiäisiin. Olemme aiemmin pitäneet juhlan kotikasteena ja kastepöydältä on löytynyt kukkakimppu. Nyt varasimme juhlaa varten seurakuntatalon juhlasalin, jossa kastepöytä oli sen verran pieni, että kastekranssi oli siihen oikeastaan ainut vaihtoehto. Juhlien järjestäminen muualla kuin kotona oli kyllä todella helppoa ja järkevää. Juhlatila oli suuri ja siellä olikin lasten mukava temmeltää. Käytössä oli iso keittiö ja tarjoiluastioita sai käyttää vapaasti! Tila toi juhlaan vielä erilaisen juhlallisen fiiliksen!


Olen yrittänyt nyt tehdä kaikkeni, että kranssi kuivaisi kauniin näköiseksi ja olen pitänyt sitä esillä meidän olohuoneessa. Mielestäni se on kaunis, mutta mieheni on tästä kuivattamisesta hieman eri mieltä. Yksinkertaisempi eucalyptuskranssi olisi myös kaunis, joten taidanpa askarrella sellaisen seuraavaksi, kunhan tämä nuupahtaa lopullisesti!


Palaan kastejuhlaan tarjoiluihin ja koristeisiin ensi viikolla, kunhan olen saanut lisää kuvia juhlista. Tänään meillä on edessä päivä HopLopissa, sekä isänpäivään liittyviä salaisuuksia. 

Palataan taas! 

P.S. Onko ihosi janoinen?
Instagram tililtäni @emmidaily löytyy ihana arvonta, jossa voit voittaa helpotusta viilenevien säiden kuivattamalle iholle! Vielä ehdit osallistumaan!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA