Käyttökokemus Bugaboo Fox - OSA 2

November 14, 2018


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ


Olemme rullailleet Foxeillamme nyt 2 kuukautta ja on taas tilannepäivityksen aika. Aiemmat postaukset löytyvät täältä & täältä. Olemme olleet edelleen pääosin tyytyväisiä rattaisiin, erityisesti näissä on parasta se, että ollaan päästy kulkemaan niiden kanssa monenlaisessa maastossa ilman suuria ongelmia. Rattaat ovat edelleen käytössä ihan päivittäin niin lenkillä kuin kauppareissuillakin. Harmi, ettei vielä ole satanut kunnolla lunta, joten siihen en vielä osaa vastata, kuinka nämä etenevät hangessa.

En usko, että aivan täydellisiä vaunuja on olemassakaan, mutta yhteen asiaan toivoisin vielä lisää parannusta ajatellen metsäretkiä ja se on jousitus. Toki kunnon juurakossa rymisee ihan kaikki vaunut, mutta pientä lisäpehmeyttä näihin toivoisin! Metsässä näillä tulee ajeltua todella vähän, mutta esimerkiksi pururadalla ja hiekkatiellä ajellaan viikottain. Kaupungilla ja asfaltilla nämä ovat todella hyvät!

Vaunukoppa on suojaava ja tykkäämme siitä, että kuomu menee todella alas. Nyt kun on tuullut ja tuiskuttanut niin koppa on päässyt todella koetukselle! Lisään kuitenkin usein kuomuun kiinni vaunuverhon, jonka avulla saa täydellisen suojan. Tykkäämme myös siitä, että näihin saa hankittua vaikka minkälaisia lisäosia, kuten esimerkiksi olemme hankkineet kahvimukin telineen ja tulevaisuudessa varmasti vielä monta muuta tuotetta!Lisää miinuksia:

Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että bugaboon oma vaunujen mukana tuleva sadesuoja on edelleen ihan kamala, enkä vaan ole oppinut käyttämään sitä. Sama oli silloin meidän Donkey duoissakin, ettei niitä tullut käytettyä vaan hankin niihinkin uudet. 

Toisen miinuksen saa jousitus maastossa kulkiessa, eli kunnon hankalassa maastossa nämät ovat kyllä keveät työntää, mutta toki se lisäpehmeys olisi vielä joissakin tilanteissa plussaa. Harvoin kuitenkaan metsässä kävellään joten ei haittaa meidän käyttöä.

Kolmas miinus tulee tavarakorin ja vaunukopan välisestä tilasta! Hoitolaukku sujahtaa sinne nätisti, mutta kovinkaan isoja ostoksia sinne ei saa sullottua. Toisaalta harvemmin tuleekaan tehtyä kunnon ruokakauppareissua pelkillä vaunuilla.

Jos lähtisimme nyt uudelleen miettimään vaunuja, niin valitsisin nämä vaunut edelleen. Vielä ei ole tullut vastaan mitään niin negatiivista asiaa, että olisin muuttanut mieltäni näistä vaunuista! Vaunut ovat olleet monella tavalla arkemme pelastus tuon turvakaukalon ja rungon yhdistämisen ansiosta. Muistan, kun aiemmin aina kantelin painavaa kaukaloa paikasta toiseen ja siitähän menee ihan joka paikka selkää myöten kipeäksi. Meidän kaukalo on suht kevyt, mutta kun siinä kyydissä on koko ajan kasvava vauva niin on yksinkertaisesti jopa turvallisempaa olla kantamatta sitä pitkiä matkoja.


Odotan jo innolla ratasosan kasaamista ja sitä, että vauva pääsee istuskelemaan niihin! Siihen tosiaan menee vielä muutama kuukausi. Vauva ei hereillä ollessaan kovinkaan pitkään viihdy selällään, joten siinäkin mielessä odotan sitä ratasosaan siirtymistä, joka varmasti vähän auttaa tässä ongelmassa. Toistaiseksi vauva on ollut vaan todella harvoin hereillä vaunuissa tai kaukalossa ollessaan, mutta silloin kun hän herää, niin syliin on päästävä!

Jos on kysymyksiä vaunuihin liittyen niin vastaan mielelläni. Tai jos haluatte lisää infoa vaunujen tilaamisesta ulkomailta niin vastaamme niihin BabyPlus kanssa mielellämme! Kannattaa, muuten tilata Babyplussan uutiskirje, jos haaveilet näistä vaunuista tai muista Bugaboon rattaista. Heillä on ollut nyt useamman kerran isojakin alennuksia näistä.

Tätä postausta tehdessä tuli hirveä ikävä syksyn ihania sävyjä! 
Mielestäni tänä vuonna ruska oli kaunein ikinä!

1 comment:

  1. Tosi samanlaiset ja yhtä keveät työntää on britax go tai go BIG. Mutta äärettömän hyvä jousitus, ehkä paras mitä markkinoilla on. Kokeile ensikerralla kun käyt jossain vaunumaupassa

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA