Olohuoneen raikastunut ilme!

November 18, 2018

Instagramissa on hauska tehdä erilaisia kyselyitä storyn puolella ja nyt viimeisimpänä kysyin kumman julkaisen ensin; postauksen meidän pojan synttäreistä vai uudistuneesta olohuoneesta?Olkkari voitti nipin napin, joten tässä postauksessa muutama palanen sieltä.  


Olemme pitkään pitkään ja pitkään pohtineet meille uutta sohvakalustoa ja viimein 1,5 viikkoa sitten päädyimme tilaamaan Ikean valkoisen Söderhamn -sohvan, jonka hankkimista ehdin pohdiskella täällä blogissa jo heinäkuussa. Tilasimme sohvan kotiinkuljetuksena, koska Kuopioon asti lähteminen pelkän sohvan takia olisi ollut melko työlästä ja myös kalliimpaa.  Olisipa Ikea lähempänä! Oli mukavaa, kun sohva tuotiin kotiovelle hyvin pakattuna ja ei ollut kun nostaa se sisälle. Muutama päivä ehdittiin viettää ilman sohvaa ja nyt ollaan senkin edestä nautittu tästä uudesta. Vielä joulukuun aikana käymme hakemassa muutaman uuden kalusteen tämän sohvan lisäksi ja sitten alkaapi olla valmista. Sohvaan on tulossa yksi palanen lisää ja sen lisäksi tarkoituksena olisi hankkia yksi ihana nojatuoli. Sohva on vaikuttanut helposti puhdistettavalta, mutta se on "löhömpi" kuin muistelin. Väri on hieman harmaaseen taittava, eli sopi hyvin meidän muihin kalusteisiin. On kyllä ihanaa, kun sen alusen pystyy imuroimaan helposti ilman, että sitä tarvitsee siirtää.


Pohdiskelin hetki sitten myös uutta mattoa ja meillä kävikin useampi yksilö pyörähtämässä. Lopulta meille kotiutui VM-Carpetin Hattara vaaleanharmaana, joka tuntui heti omalta. Meinasimme jo päätyä pitkänukkaiseen harmaaseen mattoon, jonka kanssa olisimme todennäköisesti menettäneet hermomme! Aluksi pohdimme Hattaran olevan liian arvokas meille ajatellen sotkevia lapsia, mutta kun se oli huikeassa -30% alennuksessa niin päädyimme sen kuitenkin hankkimaan. Kuulin myös monelta suosituksia tästä matosta lapsiperheeseen ja onhan se ihan huippu lattialämmitteiseen kotiin. Matto on ihana kun se ei liu'u lattialla ja on myös helppo pitää puhtaana! Se tuo sohvan kanssa sopivasti raikkautta meidän olkkaariin, eikä edes säikähtänyt lauantaisia synttärijuhlia. Katsotaan sitten seuraava postaus olkkarista ensi kuussa, kunhan saamme siihen ne toivotut lisäykset.  


Nyt ihanaa Sunnuntaita kaikille!  

4 comments:

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA