PIENEN BUDJETIN KEITTIÖREMONTTI

November 28, 2018

Olemme hiljalleen laittaneet kotiamme niin sanotusti myyntikuntoon ja nyt viime syksynä saimme uudet keittiökaapit, jotka menivät reklamaation piikkiin. Ovet olivat täysin samat kuin aiemmin, mutta ilme kirkastui huomattavasti, koska vanhat ovat olivat jo hieman kellertyneet 6-vuoden aikana. Jos olisi ollut mahdollista, olisimme uusineet keittiön kokonaan, mutta koska emme asu tässä asunnossa enää useita vuosia niin ei ollut järkeä lähteä purkamaan keittiötä kokonaan. Samalla saimme toteutettua pitkäaikaisen haaveen uusista vetimistä, koska kaappeihin täytyi porata täysin uudet reiät vetimiä varten. Meillä oli yllätyksenä vain muutama päivä aikaa päättää mieleiset vetimet ja lopulta jouduimme poraamaan reiät mallikappaleiden avulla, ennen kun tilaamamme vetimet saapuivat meille. 


Päädyimme hankkimaan alalaatikoihin pitkät vetimet ja kaappeihin laitoimme vetimet pystyyn. Näin saatiin pienellä rahalla uutta ilmettä! Ilmaista tämä ei ollut ja nuo rosteriset vetimet maksoivat yhteensä noin 200 euroa. Ollaan kuitenkin oltu tyytyväisiä valintaamme ja tykätty näistä kovasti! Eli pienellä rahalla saatiin koko keittiö mieleisemmän näköiseksi! En muuten tykkäisi pitää keittiön tasoilla yhtään mitään tavaraa, mutta jostain syystä sitä kertyy ja paljon. Keittiön kattoon tuli juuri uusi lamppu, mutta sitä ei vielä näihin kuviin ehditty asentaa. 


Kaikkein eniten olisin tykännyt keittiöstä ilman vetimiä, mutta eihän sitä voinut niin jättää. Tässä vielä kuva keittiöstä ennen "remppaa" !


Onko teillä kokemusta parkettilattioiden hiomisesta? Meillä olisi ehkä tarkoitus hioa ja sävyttää lattia uusiksi tai sitten vaihtaa kokonaan uusi lattia jossain sopivassa välissä. Käsittääkseni lähes yhtä suuri summa siihen uppoaa, teki niin tai näin!

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA