Pienen tytön kastejuhla

November 12, 2018

Nyt vihdoinkin pääsen jakamaan muutaman kuvan ristiäisistä, joita juhlimme reilu viikko sitten. Vieraita kutsuttiin 40, joista paikalle pääsi noin 30, joten päädyimme varaamaan tilaisuutta varten seurakuntatalon. Vuokra rakennuksessa oli ilmainen, joka sekin houkutti kovasti valitsemaan paikan meidän juhlille! Seurakuntasali toi oman juhlallisuutensa tilaisuuteen ja olihan se vaihtelua järjestää kaste muualla kuin kotona. Tila on ilmeisesti todella suosittu juurikin ristiäisiä varten ja enkä ihmettele sitä yhtään. Oli kiva kun kaikki vieraat mahtuivat istumaan ja meillä oli käytössä suuri keittiö, jossa pystyi viimeistelemään juhlien tarjoilut. Pääsimme koristelemaan tilan jo edellisenä iltana jolloin veimme paikalle myös kaikki tarjoilut. Stressasin kyllä näistä juhlista varmaan enemmän kuin omista häistä, mutta kaikki meni tosi kivasti! Meidän valokuvaaja harmillisesti sairastui juhlapäivän aamuna, joten olen joutunut noukkimaan kuvia sieltä ja täältä. Onneksi jotain muistoja kuitenkin saimme!

Varoitan, kuvia on paljon! Osa juhlakoristeista on saatu Juhlahumualta 


Juhlissa oli tarjolla:

Kinkkuvoileipäkakku
Kylmäsavulohinapit
Karjalanpiirakat + munavoi
Broileripiirakka
Kinkkupiirakka
Vadelma-valkosuklaajuustokakku
Vadelmatäytekakku
Keksejä ja suklaata

Juomana kahvi, tee ja mehu


Kiitos, kun jaksoit rullata tänne asti!
Teimme suurimman osan juhlien tarjottavista itse, mutta pysyimme melko helpolla linjalla. Ainoastaan piirakat ja kaksi kakuista tilattiin valmiina.

Juhlissa oli esillä kaksi eri vieraskirjaa, toinen perinteisenä vieraskirjana, johon kaikki laittoivat nimensä. Tämä tulee kulkemaan mukana kaikissa vauvan juhlissa. Toisena vieraskirjana tulostin valmiiksi lappusia, joihin vieraat saivat sitten täyttää asioita vauvasta jatkamalla lauseita. Esittelen tämän idean tarkemmin myöhemmin!

Nyt sitten seuraavia juhlia kohti! 

2 comments:

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA