SHOKKIUUTINEN: JOUDUIN LUOPUMAAN RIPSIPIDENNYKSISTÄ

November 20, 2018

Pitkät tuuheat ripset ovat olleet se "MUN JUTTU" viimeisten seitsemän vuoden ajan. Kun ripsipidennykset kerran otin, niin sen jälkeen ajatuskin elämästä ilman niitä on tuntunut kamalalta! Enhän enää näyttäisi omalta itseltäni, vai näyttäisinkö sittenkin?


Kypsyttelin tätä ajatusta ripsistä luopumiesesta oikeastaan jo kesästä lähtien. Tuntui, että pitkät ripset oli liikaa nyt äitiyslomalla ja halusin saada niihin vaihtelua. Kuitenkin huolto huollon perään aina päädyttiin samaan pituuteen, kunnes nyt marraskuussa päätin, että haluan poistattaa ripset kokonaan! Tämä uutinen oli varmasti mun taitavalle ripsiteknikolle shokki, mutta sovittiin, että palataan asiaan uudelleen joulukuussa. Tiesin, että elämä on varmasti hankalampaa ilman niitä, mutta onko se oikeasti sitä?


Mulla on itseasiassa aika freesi olo. En olisi uskonut, kuinka ihanalta tuntuu pestä silmät KUNNOLLA, ilman, että tarvitsee varoa ripsiä. Vielä eilen ripsiä oli muutama jäljellä ja illalla saunan jälkeen laitoin niihin öljyä, annoin vaikuttaa reilusti ja sitten vaan pyyhin pois. Ripset olivat hetkessä poissa! Tänä aamuna peilistä katsoi aivan eri näköinen ihminen ja lapsetkin kommentoivat, että onko mulla kaikki hyvin ja katsoivat vähän hassusti ! Hei, tässä minä olen. Sama ihminen kuin ennenkin. Ilman ripsiä ja luonnollisemmassa lookissa. Vaatii kyllä totuttelua, mutta mun mies oli tosi iloinen tästä päätöksestä, vaikka tykkäsikin mun ripsistä kovasti.


Ovatko ripsipidennykset jo ihan SO LAST SEASON? Ehkä ei, mutta kiva kokeilla olla nyt hetki ilman! Seuraava aika on jo varattu ja tarkoituksena olisi ottaa huomattavasti lyhyemmät ripset kuin aiemmin ja sehän tämän poistamisen vaatikin. JOS en aivan täysin höyrähdä esimerkiksi magneettiripsiin, joita muutama pari tuolla jo odottelee testiin pääsyä! Mulle on kertynyt myös hurja kasa avaamattomia ripsivärejä näiden vuosien aikana, joten kiva päästä testaamaan niitä.

Mitä mieltä olette ripsipidennyksistä? 
Ovatko ne jo ihan SO LAST SEASON??

33 comments:

 1. Itselläni on pitkät ripset mutta olen aina jotenkin haaveillut ripsienpidennyksistä. Kuitenkin olen aina samalla pelännyt että omat ripseni kärsisivät siitä todella paljon. Mieheni ei ole koskaan halunnut että hairahtuisin niihin, hänen ansiostaan myös aikoinaan jätin meikkivoiteen kokonaan pois enkä voisi olla onnellisempi!
  Joten luulen että ne. luomuna olo on sitä parasta itsetunnon kohottavaa ainesosaa ☺️

  Olet todella kaunis ilman ripsienpidennyksiä tai niiden kanssa! ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ripset ole oikeastaan kärsineet, samanlaiset tyngät ja alaspäin taipuvat kuin ennenkin. Kriisiä pukkaa, mutta yritän totutella :D Sanoisin, että älä ota <3

   Kiitos paljon sinulle <3

   Delete
 2. Mulla oli pidennykset viisi vuotta, otin pois ja aloinkin tykkäämään ihan naturellista luukista. Ripsiväri maksaa 5e ja kerran 3kk. Eli hurrrja säästö.

  Myös tykkään ettei kasvoja tarvitse varoa, ainoa mikä oli alkuun niin tuntui että kaikki roskat ja pöly meni silmiin herkemmin. Kesti 2kk niin omat pitkät ripset kasvoi takaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. on kyllä, itsekin laskenut että useita tuhansia on näihin mennyt kun huollatan 3 viikon välein.. HIRVEÄ SUMMA! Ja on kyllä paljon plussaa tässä ripsettömyydessä, mutta vaatii totuttelua. Ripsientaivutin on kyllä pakko hankkia!

   Delete
 3. Itelle ripsienpidennykset on ainakin arjen pelastus ❤ Ite omaan tosi vaaleat/lyhyehköt ripset ja en tykkää ripsarii käyttää, niin ripsienpidennyksillä näytän sentään joltain 😊 Muutenkaan en käytä meikkiä, kulmat piirrän aina välillä 😊 Ja voihan ne joistain olla so last season, mut onneks en ite kulje muodinmukana 😁 Ite olin kans hetken ilman ripsiä ja sekin oli ihan ok look, mutta näytin heti väsyneemmältä (tottakai tuore äitiys vaikutti siihen myös 😂) Ja kieltämättä kun siut on tottunu näkee ripsillä, niin muutoksen huomaa, mutta ei ole ollenkaan paha 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitä ne todella on! Oon tosi laiska meikkaamaan! :D Ja joo, en näytä itseltäni vaikka näytänkin. Ja väsyneemmältä näytän kyllä, vaikken sitä ole :D Hankalaa olla nainen!

   Delete
 4. Olen luonnollisemman lookin kannalla! Olet kaunis ilman pitkiä ripsiäkin, juuri sellaisena kuin olet. Itsekin tyttölapsen äitinä ajattelen myös, että on tärkeä välittää hänellekin ajatus, että hyväksyn itseni ja pidän itseäni kauniina ilman muokkaamista. Tämä siis ei tarkoita etten esim. meikkaisi, mutta saat varmaan ajatuksesta kiinni. Mukavaa joulunodotusta :) T. Iida

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti <3

   Tuota olen kans miettinyt, että millaisen esimerkin sitä antaa omalle tytölle. Häntä kiinnostaa jo kovasti meikit, mutta toivoisin, ettei tulisi kaunista ihoaan sitten teininä pilaamaan meikeillä. Ja sain ajatuksesta kiinni!

   Mukavaa joulunodotusta <3

   Delete
 5. Olet kaunis. Ehdottomasti parempi ilman ripsipidennyksiä!

  ReplyDelete
 6. Mun mielestä ne on last season! Tosi useasti (sunkin tapauksessa) silmät aukeavat ja näyttävät ystävällisemmiltä mitä pidennysten kanssa. En itse pidä tekoripsistä, muttei se minua haittaa jos muut niistä tykkäävät. En vaan näe sitä rahamäärää mitä niihin menee millään tavalla järkevänä sijoituksena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! <3 itse olen ajatellut aivan toisin päin tämän asian. Ja onhan se todella suuri rahamäärä, jonka olen niihin laittanut. Ajatella 7 vuotta ja huollot 3viikon välein keskimäärin 4-60euroa. APUA!

   Delete
 7. Shokkiuutinen? xD

  ReplyDelete
 8. Tavallaan ymmärrän ja tavallaan en, ehkä kuitenkin sanoisin et on vähän last season. Olen itsekin monesti niitä miettinyt juuri arjen helppouden kannalta ja haaveillut siitä, että sitten ehkä näyttäisi vähän freesimmältä.

  Mutta sitten taas se rahamäärä mikä niihin menee, se on ihan liikaa. Varsinkaan lasten kanssa kotona ollessa en olisi voinut kuvitellakaan laittavani sellaista rahamäärää pelkästään omiin ripsiini enkä oikeastaan nyt töissä ollessakaan raaski tuhlata siihen, vaan käytän mieluummin johonkin muuhun.

  Magneettiripset kyllä kiinnostaisi kokeilla, helppo ratkaisu juhliin ja muuhun "tärkeämpään" menoon ja niissä taas hinta siihen nähden on ok.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, aivan liian iso summa on tullut niihin laitettua rahaa. Ne kuitenkin ovat aivan älyttömän helppo keino näyttää freesiltä ainakin omasta mielestä, mutta ilmeisesti tämä kuvitelmani onkin toisin päin. Mutta saas nähdä kuinka tässä nyt käy näiden kanssa, että innostunko sitten niistä lyhyemmistä ripsistä.

   Magneettiripset vaikuttavat tosi helpoilta, voisin niistä vaikka postaillakin !:)

   Delete
 9. Mä oon ollut nyt 10 kk ilman, ku toivoin hurahtavani tähän luonnollisuusbuumiin, mut tänään varasin ajan uusiin ripsiin. Oon vaan niin paljon paremman näköinen ripsien kanssa, ei siitä pääse yli eikä ympäri. :D Kauheen kallista ja turhamaista, mut oma mieli on niin paljon parempi ku tykkää omasta peilikuvasta. Ja sehän on tärkeintä, ei se mitä muut sanoo tai ajattelee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toi just.. Voi olla etten itsekään ehdi tottua kun pakko oli kaivaa jo laatikosta irtoripset kauppareissulle :D

   Delete
 10. En usko että ne tulee koskaan olemaan so last season. Toki ehkä sellaiset megaöverit on vähän liikaa ja menneen talven lumia tämän luonnolisuusbuumin ollessa ilmassa. Mutta koska ripsistä saa tehtyä millaiset tahansa, en näe syytä miksi ne koskaan kokonaan poistuisivat. Vähän niinkun hiusten värjääminenkin tuli joskus jäädäkseen. Mutta itse rakastankin yli kaiken ripsien tekoa, ripsiä omassa naamassa, laittautumista enkä tykkää olla meikittä menoissa ja työpaikalla. Tykkään myös kaikesta mikä tekee aamuista nopeampia. :D Toki mielestäni monet ihmiset näyttävät nätiltä myös ilman ripsiä, look on erinäköinen mutta ei missään nimessä huono. Pidän itsekin välillä taukoa ja siitäkin lookista pidän, meikin kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ei varmasti! Tykkään itse just eniten niistä kauniista ja todella näyttävistä ripsistä, joita ei edes mulle saa. Ripset kyllä helpottaa suunnattomasti arkea ja nyt yhden päivän ripsaria käyttäneenä niin en kyllä ole rakastunut tähän lookiin. Hyvä tietty välillä pitää taukoakin. Hyviä pointeja Katja <3

   Delete
 11. Haaveilen laitatuttavani ripset, mutta en millään jaksa käydä huolloissa 2-3 välein! :/ Mulle on myös tosi vaikeaa olla se huoltoaika paikallaan, en tykkää siitä yhtään enkä osaa rentoutua. Koen myös vaivaannuttavaksi sen tilanteen, kun pitää turista tekijän kanssa jotain small talkia :D

  Mielestäni tippuu vähän ihmisestä, miltä näyttää ripsillä/ilman. Itse näytän mielestäni paremmalta hillittyjen ripsien kanssa, koska en ole löytänyt vielä yhtä luonnollista ja huolittelevaa ripsiväriä. Näytän jotenkin pirteämmältä ja ripset peittävät pienet juonteet. :) Ripsillä saan tasapainoitettua myös silmieni epäsuhtaa kokoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just toi on rasittavinta, kun pakko käydä usein, että ne näyttää hyvältä ! :D mieluummin just nyt valitsisin edelleen ne pidennykset!

   Delete
 12. ilman pidennyksiä on kauniimpi, ehdottomasti. Pitkät pidennykset saavat meikin kanssa yleisilmeen monella vähän elähtäneen näköiseksi, sellainen olin ennen nuori ja kaunis.

  ReplyDelete
 13. Minusta luonnollisuus on parasta. Sinä oot niin kaunis, ettet todellakaan tarvitse mitään ripsipidennyksiä! Yritä olla muutama viikko ilman, voi olla, että totutkin naturelliin ilmeeseen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) joo pari viikkoa tässä on siihen varattuun aikaan, joten katsotaan tottuuko vai ei 😅 meibi!

   Delete
 14. Missä olet kauniit ripsesi laitattanut, kuka on tämä taitava ripsiteknikko? 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. En valitettavasti voi hänen nimeään täällä kertoa :)

   Delete
 15. Minusta olet huomattavasti kauniimpi ilman ripsiä! Olen aina ajatellutkin, että olet kaunis, ripsistä huolimatta!! Ja tarkoitan tämän nyt kehuksi, et tarvitse mitään ”ylimääräistä”!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kauniista kommentista :) VÄhän vielä tuntuu hassulta tämä elämä ilman ripsiä, mutta niin pitkä en ainakaan enää ota :)

   Delete
 16. Mulla oli joskus 6 mm pidennykset ja joukossa oli muutama 8 mm ripsi. Ne oli aika luonnollisen näköiset ja tykkäsin niistä tosi paljon. Mutta tykkään just ton kasvojenpesun takia olla mielummin ilman pidennyksiä. Kesäisin oon sit laittanut ripsiin sen kestotaivutuksen.

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA