SISUSTUSPULMIA

November 09, 2018


Kirjoittelin heinäkuussa meidän haaveista uudistaa kodin sohvakalusto syksyn aikana ja nyt koitti se hetki, että sanomme tänään hyvästi harmaalle sohvavanhukselle ja uusi tulee maanantaina! NIIIN IHANAA! Täytynee viikonlopuksi kyhäillä jotain patjoja lattialle. Monen monesta syystä johtuen päädyimme kokeilemaan Ikean Söderhamn sohvaa valkoisena. Moni on kehunut tätä sohvaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseksi. Kuvan 3-hengen sohva on nyt sarjasta ensimmäinen joka meille tulee. Sohvan lisäksi olisi tarkoituksena hankkia ainakin yksi Söderhamn nojatuoli tai divaani. Olen myös haaveillut keinutuolista, joten ehkä se voisi vihdoinkin olla potentiaalinen vaihtoehto. Tässä sarjassa ehdottomasti parasta on muunneltavuus! Ja se, että nyt ne villakoirat on helpompi noukkia sieltä sohvan alta!

Uusi sohvapöytäkin olisi kiva, mutta suurimmaksi ongelmaksi on noussut MATTO! Me ei olla löydetty mistään kivaa mattoa ja minua kieltämättä alkaa jo ahdistaa. Poissuljetut vaihtoehdot on villamatot, jotka ovat oikeastaan kaikki todella kellertäviä. Tykkäämme molemmat ainoastaan kylmistä sävyistä, joten ei keltaista ei.  Myös lattialämmityksen takia villamatto on huono vaihtoehto. Yhden kivan villamaton bongasinkin, mutta se oli ikäväksi myös liian keltainen makuuni..

Matot // Hobbyhall

Maton väri tulisi olla vaaleanharmaa, harmaa tai valkoinen/harmaa/musta. Missään nimessä emme halua kokonaan puhtaanvalkoista mattoa (eikä sitä kellertävää), koska suurin osa kalusteista on valkoisia ja jotain särmää toivoisimme maton tuovan olohuoneemme ilmeeseen. Matossa olisi kiva olla jokin neutraali kuvio, mutta ei yksivärinenkään olisi huono.

Matot / Hobbyhall


 Joten auttakaa! Mikä matto olisi kiva juuri meille? Millaisen sinä valitsisit?

VM-Carpetin hattara olisi aivan unelma, mutta pelottaa kuinka se käyttäytyy meidän puklu-Iitan kanssa :D

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA